Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksgeytood

dlaczego on nie chce sie kochać -

Polecane posty

Gość ksgeytood

witam wszystkich. mam problem który nie pozwala mi o niczym innym myslec. mianowicie chodzi o to ze juz prawie od miesiaca nie kochalismy sie :-(. Nie wiem co mam myslec. Kiedy zapytalam dlaczego sie nie kochamy odpowidzial ze poprostu nie ma ochoty. wiem ze jest bardzo zapracowany i ja na jego miejscu po tylu godzinach w pracy to nawet nie chcialabym ruszuc palcem, ale ...

Gość taki kraj
macie net w domu? przejrzyj historie, moze za duzo wali konia, dlatego nie chce mu sie seksu

Gość tiaaaa
też to mam.dużo pracy.stresy wszelkiego rodzaju.gonitwa za środkami do przeżycia.no i zostałem przez to sam.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
hmm, moze kogos ma..moze nie chce zdradzac kochanki...tez to moze byc jeden z powodów

przyczyn może być wiele,w dzisiejszych czasach często jedną z nich jest po prostu stres,który bardzo wpływa na męskie libido,może przez to Twój partner być mniej sprawny seksualnie i boi się kompromitacji.... jeśli jest zdolny do odbycja stosunku,ale ich unika może czuje się przez ciebie osaczony,gdyż masz większe potrzeby?czy za bardzo go nie nękasz w tej kwestii? inną z przyczyn może być lęk przed nieporządaną ciążą..... a może po prostu macje problemy w innej swerze życia,jakieś nierozwiązane sprawy--to też skutecznie faceta hamuje.... pomyśl i sama sobie spróbuj odpowiedzieć co to może być

ja bym nie szukała na pierwszym miejscu powodu ,,kochanka\'\',bo wbrew opiniom nie jest to najczęstrzy powód problemów seksualnych