Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anime

MAM OCHOTE NA SEX,ALE...

Polecane posty

Gość anime

mam ochote na seks z facetem, ktorego nawet nie widzialam, i nie wiem jak go do niego sprowokowac poznalismy sie przez net, i czesto ze soba rozmawiamy przez tel, widzielismy sie na zdjeciach chcialabym mu cos napisac, by jakos go sprowokowac, ale nie wiem co podpowiecie??

wybadaj njpierw, czy on przypadkiem nie szuka poważniejszejszej znajomośc, a nie tylko seksu. Jeśli tak to moze być trudno, a jesli to dla niego tylko niepozorna rozrywka to raczej nie musisz miec obaw.

Gość anime
nie wiem czego szuka, wiemze uwaza ze seks jest dla ludzi i trzeba umiec z niego korzystac, a milosc sama przychodzi jak myslisz czego on chce??

Gość nie uczeń
a co ty o nim właściwie wiesz ? Może jest żonaty...

Gość anime
nie jest zonaty, jest sam, i tyle wiem

oby sie nie okazało ...że prawie wolny ;) bo prawie...robi wielką różnicę :)

nie, żonatemu już nie. żonaty już dostał. :) no nie wiem, jak pisze, że seks jest dla ludzi, to widać otwarty.

Gość anime
ludzie co z ami, czy dla was kazdy facet musi byc od razu zonaty? popadacie w paranoje...

Gość nie uczeń
nie mówie że sie nie należy...ale kobieta lubi wyłączność

powiem Ci, że mam serce i mam dużo empatii w sobie i wlasnie dlatego trzeba pomyśleć, zanim się zrani kobietę, której kiedyś była wierność ślubowana.

po głębszym zastanowieniu się nad Twoim rozumowaniem, muszę stwierdzić, że pomimo tego, ze oboje jesteśmy katolikami, to jest jednak uża różnica. Ja nie żyję chwilą. To może być wada i zaleta, ale myślę, że lepiej coś przemyśleć 10razy niż żałować, bo niektórych rzeczy cofnąć się nie da. Ach, jak to pięknie napisałam. Szkoda, że w życiu słabości czasem biorą górę.

jeżeli będziesz żałował, to wspomnienia te nawet najpiękniejsze będą tak czy owak zatrute... A jeśli masz sumienie, to żałował będziesz

nie chodziło mi tutaj o udowodnienie Ci, ze jesteś draniem, bo i Ty o tym wiedzialeś od dawna, i ja gdy tylko przeczytałam Twoje pierwsze posty. Chodziło mi tutaj może bardziej o pewne uwrażliwienie...

Gość a pro po
co bierzesz na prostatę -przedłurzacz?