Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Lukrecja

Taniec

Polecane posty

Gość Słodka Lukrecja

Mam kumple z która chodzimy na dyskoteki. Ona umie poznac chłopaka mi zawsze przychodzi to z trudnością. Np. Jak sie jej podoba chłopak przykleja sie do niego w tancu plecami. Chciałabym byc taka odważna jak ona. Ona mówi ze lubi czuc posladki chłopaka na swoich posladkach. Ja mam z tym kłopoty moze dlatego ze byłam surowo wychowana. Któras z was dziewczyny tez ma te opory ? Czy ze mna tak jest zle ? Pytanie skierowane do młodszych wiekiem. Mam 23 lata.

Gość droga autorko
ja pierdole :O

Gość Słodka Lukrecja
ale CHAM

Gość no ja pierdyka
dziewczyno-ty naprawdę nie masz co robić?

Gość Słodka Lukrecja
To Ty nie masz co robic...wal sie z mojego topiku

Gość co się dzieje
po twoim "słowniku" widać jaki poziom reprezentujesz żałosne... :(

Gość Słodka Lukrecja
na Chamów zawsze tak reaguje zwłaszcza kiedy uzywaja wylgaryzmów nalezło mu sie bo pewnie nie pierwszy raz wyskakuje ze słowem ja pie...le

Gość Słodka Lukrecja
Tylko nie pisz ze jestes Moderatorem heheeee..chodz słuchy ze Moderatorzy robia take numery tu

Gość anulka84
ja mam 22 lata i powiem Ci szczerze, ze nie wyobrazam sobie, zebym miala jakiegos faceta zaczepiac w tancu tak jak Twoja kumpela. Wiem, ze sa dziewczyny. ktore tak robia, ktorym to sprawia przyjemnosc, ale ja siebie kompletnie nie widze w takiej roli. Nawet jesli to chlopak mnie zaczepia w taki sposob to czuje sie niezrecznie, nie potrafie tego "odwzajemnic" tylko sie plosze ;))) co innego jakies subtelne spojrzenia i cos w tym stylu ;)) jak juz dojdzie do pogawedki w 4 oczy to tez nie mam problemow. Ale poprostu w takim podrywie sie nie widze. Nie jestes wiec osamotniona ;) a to ze nie zachowujesz sie jak Twoja kumpela to wcale nie swiadczy o Tobie ze jestes inna ;) ja tez zostalam raczej "surowo" wychowana, nasluchalam sie o szacunku do samej siebie i sraty pierdaty i jak widze jak laski sie slinia do chlopow na dyskotekach i do nich przystawiaja to od razu mi sie kojarzy ze latwe sa itd ;)) ale nie martw sie jest wiele miejsc gdzie mozna poznac fajnego faceta ;) nie musi to byc dyskoteka ;) a takie przystawianie sie moze byc dla faceta jednoznaczne i moze myslec ze trafil na latwa zdobycz a wtedy to juz tylko lzy..

Gość Słodka Lukrecja
dzieki za zrozumienie bo juz myslałam ze cos ze mna zle

Gość anulka84
zapewniam ze wszystko dobrze ;)

Gość Słodka Lukrecja
a te miejsca to jakie są gdzi eindziej mozna szukac fajnego chłopka..na studiach, na kursie jezyka ?

Gość anulka84
wszedzie...w szkole, pracy, na kursie jezyka, w kawiarni, na ulicy, przez internet, nawet na dyskotece. Nie musisz go od razu uwodzic w tancu, wystarczy zalotny usmieszek, podtrzymywanie kontaktu wzrokowego, jesli jestes na tyle odwazna to mozesz zwyczajnie podejsc i zagadac, jesli nie co jakis czas kierowac na niego swoje spojrzenie i wtedy jest duza szansa ze podejdzie do Ciebie :)