Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara22

jakie spacerówki polecacie?

Polecane posty

Gość coneco
fajna, tylko ma mniejsze kółka, ale jest leciutka.

ja mam z małymi kólkami - jest super peg perego (p3)

dobra jest taka, ktora da sie rozlozyc...Maluch czesto przysypia na dluzszym spacerku, i nie musi wtedy spac pokurczony...

ja wlasnie taka potrzebuje, bo maly skonczyl niedawno 4 miesiace, jeszcze sam nie siedzi. A wózek kupiliśmy niewypał- wazy chyba tone, dlatego chcemy spacerowke.

niestety my mamy taka co sie nie rozkada, wiec nie moge nic polecic :( wiem tylko, ze wybor calkowitej \"parasolki\" ma wlasnie ten minus....

Gość ja miałam
kiedyś baby dreams sunny teraz już nie jest w sprzedaży ale baby dreams są super

fajne są. Mam tylko pytanie; dobre są z tymi podwójnymi kolami? dobrze sie jezdzi po lesie i wertepach?

Ja mam graco mosaic, ogromnie mi się podoba ten wózek - w moim blogu w stopce są zdjęcia (w notce z 22.02 ). Głównie jeździłam po płaskich chodnikach Krakowa i się sprawdzał. Ale w trudnym terenie jest również ok. Chociaż kółeczka ma nieduże, ale i tak wydają mi się większe niż większość spacerówek które widziałam. Poza tym na super możliwość regulacji oparcia. Polecam

Gość fffffffffffff
podnoszę

ja mam parasolkę coneco i jestem zadowolona. Jest leciutki, waży 6,5 kg, po złożeniu wchodzi bez problemu do malucha, rozkłada się do spania prawie na płasko i jest szeroki, tak, że w zimie śpiworek do niego wkładałam i jeszcze sporo miejsca było. Tylko typ nie wiem jaki to jest, bo na tej stronie coneco nie ma takiego. Może jakiś starszy model.