Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimik

Żona zdradza mnie z bratem

Polecane posty

Gość Pimik

I co wy na to? Co z tym zrobić, jak sobie poradzić. Nie chcą przestac , chcą razem zamieszkać. Mamy dwoje dzieci.... Jesteśmy 8 lat po ślubie

Gość Iwona Katarra
kiepska prowokacja

Gość Pimik
Nie prowokacja tylko fakt. Zapraszam na blog 8-lat-po-weselu Tam wszystko jest opisane. Nie wiem co mam zrobić. Może odejś, nie ma sprawy ale nie pozwolę żeby mój młodszy o 8 lat brat wychowywal moje dzieci....

Gość Iwona Katarra
ja tez bym Cie zdradzala . Twoj brat ma o 9 cm dluzsze przyrodzenire a Ty jakiś taki niewydarzony zes sie urodzil.

Gość Krystyna z Małopolski 31
Współczuje ci bardzo to naprawde musi byc dla ciebie bolesne.Jak do tego doszło ? Kiedy się zaczęło . On kradnie ci twoje zycie . Zrób cos nie zakładaj rąk .To twoje dzieci . Co na to rodzina matka ojciec tesciowie , dzieci ?Spakuj zone , nie daj dzieci , wez rozwód .Albo jak ci na niej zalezy rozmawiaj z nia .Powiedz ze jak przejrzy na oczy to bedzie za pózno dzieci skrzywdzi nie wspominajac o tobie.Przypomnij jej jak było kiedy miedzy wami sie dobrze układało .A tak wogóle to czy ty jej czego nie zrobiłes .Jak to mogło się styac ze ona do niego przywrneła?Brat tez cie zdradził szok . Co to za brat jak bratu zycie rujnuje . Co ty z nia spałes itd a on teraz nie ma wstydu .Jak tak mozna

Gość tamma
Czytałam własnie kawałek Twojego blogu. Rzeczywiście historia nieprawdopodobna. Pozdrawiam.

Gość Krystyna z Malopolski 31
Pimik >> nie przejmuj sie nie tylko dlugośc dla kobiet sie liczy. czyli masz szanse.

Gość pf
Przeczytałam cały blog jendym tchem. Współczuje. Walcz o dzieci a o niej zapomnij z tego już nic dobrego nie będzie; ja nie mogłabym dać drugiej szansy osobie która tak postąpiła ale ja to ja.. Wytrwałości życze i pomyślenego dla Ciebie rozwiązania..

Gość ghgj
wszystko przynajmniej zostanie w rodzinie ;) pan bog kazal sie dzielic, a ze niestety nie zdarzaja sie dwie takie same osoby, to trzeba sie podzeilic

Gość ciekawa historia
ale coś mi tu pachnie konfabulacją. Pewnie autor lub raczej autorka wprawia się w pisanie scenariusza do telenoweli, a wiadomo, że im głupiej, tym lepiej. No i internauci bezpłatnie coś dorzucą, pomogą rozmnożyć i porozwlekać wątki ;-) A więc już dzisiaj życzmy sobie dobrego odbioru ! :-)

Gość czyli on
walił kluchy na gorąco ? idź na solówe z bratem i powiedz mu że ty pierwszy ruchałeś ale ja bym juz nie tknęła tej typeczki jak wsadzal jej , twój brat -,-

Gość Ewelina930ppp
Jak macie glupio odpisywac to moze wcale nie wypowiadajcie sie, to swiadczy tylko w waszej glupocie!!Chlopak niema komu sie wyzalic poradzic a wy odpierdalacie nie wiadomo co.Jak wam nie pasuje temat to nie piszcie nikt was nie prosi. Trudna masz sytuacje bo zdrada bardzo boli zwlaszcza jak kogos kochasz. Ale jak zona Cie zdradza to niemasz co z nia byc, jesli dobrze zarabiasz wyprowadz sie najpier poukladaj mieszkanie dobre warunki walcz o dzieci zeby mogly byc z toba.A zone kopnij w dupe za cholere nie rozumie zdrad jak mozna zdradzic masakra

Gość fast milka b
nie wiem co powiedziec kilka dni temu całowałam sie z męza bratem po pijaku i tez jestem po slubie kilka lat.Teraz głupia sytuacja bo razem mieszkamy wszyscy i nie wiem co dalej czy udawać że sie nie pamięta czy iść z nim pogadac?Dla mnie to nic nie znaczyło