Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arahne3

zapalenie mieszkow wlosowych

Polecane posty

Gość Arahne3

WItam Szanowne panie! Blagam wrecz o pomoc w sprawie wygladu mojej skory, nigdy nie mialam problemu z tradzikiem, jedynie nieco moze wrazliwa cera, ale dokladniej chodzi o wyglad moich ramion, posladkow(w miejscu mniej wiecej gdzie przykrywa bielizna) oraz miejsca na plecach gdzie ulozone sa ramiaczka i zapiecie.Oblesne kropki, czerwono brazowe, na ktre nie mam sliy juz patrzec i walczyc i wydawac pieniadze na nie wiadomo co, o nei wspomnialam o udach.Jest to dziedziczne , poniewaz i moj ojciec to ma a i jego rodzina, siostra tez sie z tym boryka.Nie pomagaja peelingi, masci...cuda... uciekam wiec do medycyny naturalnej i mam nadzieje ze mi pomozecie. Serdecznie dziekuje i czekam na pomoc

Gość arahne3
hmmm, bylam u wielu lekarzy dermatologow, ktorzy jednoznacznie nie potrafili stwierdzic co to, ale wizulanie wyglada to okrpnie, jak syfy, mam zgrabny tylek, szkoda ze wstydze sie go pokazywac swojemu chlopakowi i nei moge byc z neigo dumna bo wyglada okropnie przez te kropki, blagam pomozcie mi.......czym to smarowac, jakies naturalne, albo skuteczne masci... prosze ktokolwiek wie bede bardzo wdzieczna

jak bylam malym dzieckiem i wyskakiwaly mi jakiekolwiek kropki mama kapala mnie w rumianku .jak sama wiesz te nasze wody w kranach sa kiepskie wiec radze uzywac przegotowanej wody , dolewac do kapieli mleka by zmiekszyc wode i nawilrzac skore, choc bardzo wspolczuje!!!! a moze zmien diete bo to moze w jedzeniu jest tez cos co w tobie to wywołuje!!! Zycze powodzenia i sie nie przejmuj skoro twoj chłopak cie kocha to akceptuje tez te kropeczki na rtwoim posladku a jesli sie ich wstydzisz....to robcie to przy zgaszonym swietle:-)

dzieki bardzo:) hmm moze jakies masci? albo nei wiem mocz?? czytalam troche tutaj na ten temat, moje kochanie to akceptuje, ale chcialabym byc jeszcze piekniejsza... a to wstyd wyjsc gdziekolwiek na basen nie wspomne o sukience z golymi plecami....