Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ddominika

Jego czy tak slicznie błyszcza...

Polecane posty

nie ma czego, nie potrafie mu powiedziec ze Go Kocham, boje sie...nie wiem czy On odwzajemnia moje uczucie:(

wiesz do tej pory udawalam ze mnie nie dotycza uczucia, ze jestem sila samodzielna i dobrze mi z samotnoscia, ale dluzej juz nie moge, po nocach nie spie, to sie wydaje banalne, ale naprawde jest mi zle z tym, ale ilekroc o Nim pomysle... cala sie rozpływam w marzeniach...ech

:) wiec na co czekac?? Jejku przeciez nie musicie sobie mowic od razu KOCHAM!!! Hmmm??

Jest moim kolega, widujemy sie codziennie( słuzbowo), raz nam sie zdarzylo \"wybuchnac\" bod wplywem alkoholu niestety... poprostu nie moglam sie opanowac, nie wiem On chyba tez a moze chcial sie tylko zabawic... nie rozmawialismy o tym

tak tylko ja nie wiem jak dac mu jasno do zrozumienia, ze ja jednak chce czegos wiecej, ze seks na jeden raz mi nie wystarczy ze sie w nim zakochalam, ze akceptuje Go takim jakim jest, ze kiedy jest blisko poprostu trace głowe..

Gość bardzo smieszne
ech... ja juz zapomniałam jak to jest :o

Gość pewnie ćpa

nie ćpa!, jest inteligentny, porzadny, ma poczucie humoru, lubie Go keidy czasami sie zawstydza.. jest zwariowany, czasami zachwouje sie jakby spadl z bananowaca, ale to tez mu wybacze, przy nim czuje sie bezpiecznie

nie zwracaj uwagie na teksty typu pewnie cpa :o Wiesz, jezeli jestescie znajomymi, to chyba nie warto Go poganiac bo to moze miec przeciwny skutek do zamierzonego... Powiem Ci jedna bardzo wazna zasade - MEZCZYZNA TO ZDOBYWCA!!! On musi Cie po prostu zdobyc!!! Nie mozesz byc prostym lupem... Gdy Ty go gonisz on ucieka, jak Ty zaczniesz mniej sie interesowac on zacznie Cie gonic...

wiem moze to glupie bylismy tak blisko mimo to nie wstydze sie z nim przebywac codziennie, wspolpracowac, ale w mowmcie kiedy bym przed nim jasno otworzyla serce a on by to odrzucil... tego sie boje mysle ze wtedy sie posypie calkiem, a kontaktu z nim zerwac nie bede mogla, wtedy nie wytrzymam...

od trzech lat mnie zbobywa... zdobył mnie w calosci... tylko chyba o tym nie wie..

boje sie ze bede tylko jego \"kolezanka\" nic wiecej, zobaczymy jak to bedzie chyba dam sobie z nim spokoj, to moze sie niebezpiecznie skonczyc, boje sie zaryzykowac, ze strace Go pod kazdym wzgledem