Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prowstownik

Prostownice

Polecane posty

Gość Prowstownik

Witam. Szukam porady, na co mam patrzec przy wyborze prostownicy do włosow. Zupelnie jestem zielona w tym temacie. Moze Panie polecacie jakiees konkretne modele? Ile taka prostownica powinna miec mocy, i jakie plytki powinna posiadac? I gdzie najbardziej sie oplaca taka prostownice kupic. dziekuje i pozdrawiam

z tego co sie orientuje, to prostownica powinna miec jak najwiecej mocy.. ja mam remingtona z takimi zoltymi plytkami i jestem zadowolona, ale widzialam tez chyba 10 zl drozsza z powloka teflonowa, to wszystko ma na celu ochrone wlosow... cenowo to wyglada roznie, ja za swoja zaplacilam prawie 200 zl a moja kuzynka kupila za 70 zl, jakas bezfirmowa i jest bardzo zadowolona :) dobrym sposobem jest poprostu zobaczyc jakie maja kolezanki, wyprubowac (ja tak zrobilam) .. ew mozesz tez wybrac sie do sklepu fryzjerskiego, tam na pewno ci doradza :)

ja mam ceramiczną Philipsa, szybciutko się nagrzewa, ma regulację temperatury, jestem z niej b. zadowolona :)

czym pryskać wlosy przed prostowaniem ,aby się nie niszczyły?

ja mam teraz takie mleczko czy cos takiego sunsikla do wygladzania wlosow i jestem bardzo zadowolona z efektow jakie daje :) ale moge tez polecic jedwab farouk, albo taki preparat do prostowania ... chyba firma sie nazywa \'roland\' albo jakos podobnie...