Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelitanka

bolące, spięte mięśnie,co to?

Polecane posty

Gość Karmelitanka

Słuchajcie od jakiegos czasu bardzo bola mnie barki, mięśnie karku i barków cos jakbym miała naciagniete, zbite w grudki twarde i sztywne. Masowac samemu cięzko, chodziłam na masaze i rozmasowali te twardzochy. Znów to mam czy to od stresu?staram sie nie spinac , ale ciagle sie to ponawia. Moze żle śpię? starałam sie spac"na wałku"pomogło, ale w pracy znów przed monitorem siedząc czuje ból. mam długą szyje i pochylam ją jak pisze w klawiaturze..sądzicie ze to od tego?moze ktos ma podobna dolegliwośc? To jak jakis zespół napietych mięśni, a moze psyche mi siada?

Gość taka jedna 5
stres, nadmiar kawy, = brak wit b6, magnezu i innych z grupy B Spróbuj łyknąć jednorazowo dawkę 300mg B6, wskocz do wanny, wymocz się, potem ubierz ciepło, żeby cię nie owiało. A następnie codziennie na bieżąco uzupełniaj normalną już dawkę witamin. B compleks 1 x dziennie, i magwitB6. Jeśli to nie pomoże po kilku tygodniach to czeka cię lekarz i niech szuka przyczyny. Powodzenia

dyskopatia kręgów szyjnych, może skolioza kręgosłupa piersiowego + brak ruchu, stres

Gość Mareka

Mi w pierwszej chwili pomógł zabieg medycznej akupunktury. Dało mi to częściowe uwolnienie od bólu i dzięki temu mogłam rozpocząć inne zabiegi z rehabilitacji. Polecam, bo świetny zabieg. rehabilitacje.org mnie skusiło na zabiegi właśnie tam.