Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w stresie

czy to ciaza

Polecane posty

Gość w stresie

hej mam pytanie i prosze odpowiedzcie mi czytam ta stronke i zadna z was nie jest w takiej sytuacji jak ja a wiec zawsze okres dostawalam tak 21 do 24 wiec w listopadzie mialam 24 i pamietam to bardzo dobrze kochalam sie z chlopakiem 16 grodnia a 18 dostalam miesiaczke o wiele wczesniej niz zawsze i po stosunku zdawalo sie mi ze chlopak zrobil to wemnie ale zaprzeczal i w grodniu mnie zostawil po 6 miesiacch w styczniu dostalam okres mialam go 8 dni i byl nawet mocny troszke mysl mi przeszla o ciazy ale balam sie a dostalam go 15 stycznia nio i w lutym pamietam 10 lutego zakladalam sobie pasek na brzuch wychudzajacy bo stasznie zaczal mi odstawac kazydy miwl ze przesadzam ale ciagle sie balam ze to ciaza pochodzilam w nim 10 min i odpielam zaczal starsznie bolec mnie brzuch i 10 w tym samym dniu na wieczor dostalam tak jakby okres ale przez 3 niecale dni bylo tylko brudzenie ale 12 zaczelo zemnie leciec strsznie i przeszlo dopiero 21 wiec liczac z tamtymi dniami salbymi mialam 12 dni i ciagle brzuch mnie bolal i czesto wylazily zakrzepy.Jestem w anglii poznalam nowego chlopaka tym razem polak jest mi z nim bardzo dobrze i powiedzialam jemu o obawach moich powiedzial ze najwyzej powiemy ze to jego ale niesttety nie mozemy tego powiedziec jesli jestem w ciazy poniewaz moj zeszly chlopaka byl mulatem wiec dzieck tez takie bedzie jesli to ciaza.Podejzewalam ze okres w lutym oznaczal poronienie poniewaz taie bywaja ale zaczely bolec mnie piersi podbrzusze wyrownal sie z brzuchem jak rano wstaje czoje sie bardzo zle i toaleta a najgorsze malo jem niewiem dziewczyny moze to stres ale bylam u lekarza wypytal sie mnie wszystko i nawet nie zbadal wiec dzisiaj robie test albo jutro wiezorkiem ja sie zalamie naprawde poniewaz wiem ze strace pawelka teraz jesli bedzie cos a wogole od 3 dni mam duzo sluzu wydzielanego jest bialy z przzroczystym i ciagnie sie a brzuch boli jak na okres ale to za wczesnie PLISSSSSSSS ODPISZCIE COS JESTEM W ANGLII DOKTOR NIE POMOGL ZOSTAL TEST I WY .

test jest takim przedmiotem ktory potrafi bardzo uspokoic nerwy wiec mozesz go robic, osobiscie mysle ze nie jestes w ciazy a kobieta ma czasami taki czas ze sie wszystko przestawia, nerwy stres potrafia duzo zmienic w hormonach kobiety tym bardziej jak sobie wkreca filmy niestety tez mi sie to zdarza. pozdrawiam

nie mi oceniac ale jestes nieodpowiedzialna jak cholera! jedz to szpitala tylko tam moga ci pomoc, tez jestem w anglii, nic u gp nie wskorasz, jak pojedziesz do szpitala na emergency, musisz b.b. narzekac ze boli cie brzuch tak bardzo ze nie wytrzymasz i juz! zrobia ci test ciazowy z moczu, jesli chcesz jakies badanie to tylko placzem i mowieniem o bolu..inaczej zapomnij. jestem w ciazy i bardzo sie ciesze ale na badanie i tak musze czekac i to b.b.b. dlugo! nie potrafie i nie chce sciemniac ze cos nie tak ale wiem ze to jedyne wyjscie aby zbadali takze to tyle co moge powiedziec, podziwiam tego chlopaka, jak cos powiemy ze moje????????????????????????????????moze jednak zrob najpierw test jak jestes w ciazy (choc watpie) to wyjdzie po kilku sekundach.

Gość w stresie
dzieki dziewczyny za odpowiedz Ja bardzo chce miec juz dzidziusia ale z kims z kim jestem tymbardziej ze mam teraz kogos i zalezy jemu na mnie bo nie zostawil mnie jak powiedzialam co podejzewam Test juz kupiony tylko niewiem czy poczekac do rana czy zrobic juz wieczorkiem dzisiaj.Wiec musze zrobic tak jak mowisz isc do szpitala i pwiedziec co mi jest ale cos podejzewam ze oni mnie wysla do ginekologa i tak w kolo

Gość o ludu
w ogole nie czaje co Ty piszesz...

Gość w stresie
zaczaj numerki oznaczaja daty kiedy dostawalam okres itp

Gość w stresie
myslisz???ja juz niemam sily na nic nawet ginekolog nie pomoze do konca bo czasem ciezko mi go zrozumiec w koncu mowi jak doktor ale czemu mam taki dziwny brzuszek i boli???ale te miesiaczki mnie pocieszaja jeszcze ale moja mam mialam do 4 miesiaca wiec moge miec jak ona Che dziecka i chcialam nawet z tamtym chlopakiem ale co jak zostawil i jestem w dolku

Gość nnnuddddddda
zrób test i będzie wszystko wiadomo

zrob ten test juz! bo jak jestes w ciazy to wyjdzie on w pare sekund!!! po co sie tak stresowac?????? rob ten test teraz! i psz co i jak! w szpitalu cie nie odesla jak bedziesz panikowac.

Gość w stresie
dzieki jak co to wybiore sie i bede bardzo panikowac a nie bylabym w stesie jakbym byla z tym chlopakiem a test dopiero jest kupiony czekam na niego napisze jutro jaki wynik

Gość w stersie
hej dziewczyny zrobilam test wyszedl negatywnie ale ciagle jakos sie boje ze moge byc w ciazy ale mniej jutro ide oddac krew do zbadania poniewaz niedos ze wykryto u mnie wirosa zoltaczki hbs kteorgo jestem teraz nosicielka to jeszcze boje sie ze jestem w ciazy z tamtym chlopakiem a wiem ze jesli ma sie tego wirosika to trzeba wiedziec wczesniej o ciazy bo sa dawane leki specjalne mma lekka zalamke jak dowiedzialam sie o tym