Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhghg

CZY GRZANIEC A DOKLADNIE GRZANE PIWO TUCZY?MOZE WY WIECIE?

Polecane posty

Gość hgfhghg

Gość z tego co wiem
piwo jest tuczące. A co dopiero piwo z miodem....

Gość hgfhghg
ale mi chodzi o grzanca z miodem bez jajka chodzi mi o takiego grzanca do którego dodaje sie tylko cukier albo miód..słyszalam od znajomej ze takie piwo nie tuczy tak jak zwykle :(

Gość chyba aaaaa
mozliwe ze nie tuczy

Gość o_rany
oczywiscie, ze tuczy - nie dosc, ze same piwo zawiera maltodekstryne, to jeszcze miod zawiera fruktoze, a organizm nie ma receptorow na te cukry i sa one bardzo szybko uwalniane do krwi, w rezultacie uwalnia sie sporo insuliny, ktora magazynuje nadwyzke cukrow w postaci tluszczow.. swoja droga to dziwi mnie dlaczego np cukrzykom zalecana jest fruktoza, to nieprawda, ze jest mniej szkodliwa, jest cukrem jak kazdy inny, tyle tylko, ze cukrzycy mierza sobie poziom jedynie glukozy i ten, owszem wychodzi niski, ale to nie znaczy, ze ogolny poziom cukro w we krwi jest niski..

Gość chyba aaaaa
co ty wygadujesz laska? piwo nie tuczy tylko powoduje ze brzuch rosnie ale reszta ciala nie!!!! TYLKO BRZUCH!!

Gość o_rany
hehe, brzuch to moze rozciagnac od ilosci - wypij 3 piwa i masz 1,5l na zoladku, a sa tacy, co pija wiecej ;)

\"słyszalam od znajomej ze takie piwo nie tuczy tak jak zwykle\" - no niestety tuczy jeszcze bardziej niz zwykle :O

Gość cos mi sie wydaje
ze to tylko prowokacja ten temat,albo wstep dla nadchodzacej reklamy -spamu!

Gość nałogowa piwoszkaa
zgadzam sie ze nie tuczy! pije piwo codziennie i jestem chuda jak patyk a tylko brzuch mam duzy.

Gość no własnie tylko brzuch a może
AŻ brzuch:-oTeż często piwkuję,jestem dość szczupla tylko brzuch jak w 8 miesącu ciąży:-PA włąśnie to zależy mi na tym aby w brzuchu nie tyć,w innych miejscach mogę przytyc bo np.nogi i ramiona mam zbyt chude:-oOd dzis ograniczam piwko,bo niedlugo bedzie widac u mnie ten pieprzony brzuchol,potem dopiero twarz:-o

Gość ile razy mam pisac
ze piwo nie tuczy tyjko to co do niego jemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nałogowa piwoszkaa
no własnie piwo nie tuczy pite samo w zyciu!!!!!!!!

Gość piwooooooooooooooooszka
ja pije bardzo często i nie zwiększył mi się brzuch:) kiedyś oglądałam program gdzie lekarz się wypowiadał, że brzuch się zwiększa jak piję się prawie codziennie po min. 4 piwa.

alkohol to alkohol a ten nie jest pomocny w walce o extra figure...:O

Gość gość
Grzane piwo polecam bardzo w Warszawie. Jest taki mały klub muzyczny Barometr w samym centrum, miłe i przytulne miejsce. Dobra muzyka, niezłe koncerty. No i grzane piwo/wino - miodzio!!! Zwłaszcza o tej porze roku. Taka Warszawa to ładna warszawa. http://barometr.waw.pl