Kaisaa 0 Napisano Luty 27, 2007 hej dziewczyny, okres miałam dostać w piątek tj. 23 do dzisiaj jeszcze nie dostałam, wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny, poradzcie co mam zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnuudddaa Napisano Luty 27, 2007 czekać na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaisaa 0 Napisano Luty 28, 2007 ciągle czekam i jeszcze nie dostałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaisaa 0 Napisano Luty 28, 2007 nawet negatywny test mnie nie uspokoił, co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga 24 Napisano Luty 28, 2007 Zrób jeszcze jeden test, ale i tak wybierz się do lekarza ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaisaa 0 Napisano Luty 28, 2007 dzięki, też tak myślałam ze tak powinnam zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaisaa 0 Napisano Marzec 1, 2007 dostałam okres :) niegdy bym nie przypuszczała, że z tego można się cieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginekolog amator Napisano Marzec 1, 2007 co sie cieszysz i tak jestes w ciąży na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaisaa 0 Napisano Marzec 1, 2007 i co zazdrościsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginekolog amator Napisano Marzec 1, 2007 nie tylko ci mówie na moje oko jestes w ciąży jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widac ze z ciebie amator Napisano Marzec 1, 2007 ginekologu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach