Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrabinii

eutanazja-zbojstwo ,czy wybawienie od cierpienia?

Polecane posty

Gość o. Hejmo
jestem ZA ale nie w tym poyebanym kraju, zaraz by znależli sie tacy frustraci poyebani jak ci łowcy skór z łodzi.

Gość pogrzebana
8 lat ,to za malo czekania!!!?????A ty czekasz na cud,jestes sprwawny? ile godzin,dni potrafisz wylezec w lozku,robic w pieuchy i w nocy dusic sie ,bo ci sie rura zatyka do oddychania,co!!???

Gość pogrzebana
bylam kiedys piekna kobieta ,mialam brac slub,bo bylam w ciazy z milosci i w jednaj chwili...bum ,,,pijany kierowca nie wyhamowal.Czekalam na cud,wiezylam ze wyjde z tego ,pprzestalam jak po kolei opuscili mnie wszyscy.Stracilam dziecko,narzeczonego,przyjaciol ,znajomych.Zostala mi tylko mama,zchorowana od ciaglego dzwigania mnie.Co ze mna bedzie,jak umrze przedemna???I co mi radzisz cwaniaczku ,warto jeszcze czekac na cud???

Gość czekasz na cud
Sama nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc pewnie cię nie zrozumiem... Byłam świadkiem cierpienia mojej babci przykutej przez 10 lat do łóżka, niewidomej, schorowanej, z licznymi odleżynami... Współczuje ci sytuacji, w jakiej się znalazłaś... Ale nie potrafiłabym odłączyć od respiratora mojej babci, nawet gdyby mnie o to błagała... wziąć sprawy w swoje ręce... Straszne jest takie życie... tym straszniejsze, gdy nie ma skąd wziąć nadziei... Ale nie mogłabym pociągnąć za prztyczek... bo może zdażył by się cud...

Gość pogrzebana
i ...wlasnie ja tez nie moge odlaczyc kabla...