Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne rzeczy.-....

chocbym mialam skonac to schudne ...

Polecane posty

chocbym miala sie zaglodzic, obojetne nie chce wygladac jak worek kartofli, nie mam sil, nie spie przez to,nie smieje sie, nie potrafie rozmawiac, mysle tylko o swoim tlustym cielsku :(:(:( 😭

Gość kinder bueno
ile wazysz, ile masz wzrostu i co chcesz osiagnac? bo ja tez sie ostro zawzielam ;P

no pewnie wszystko do zrobienia:) To działamy , przeciez w naszych rekach ciała..

Gość Kilogramos bum bum
Ja też muszę schudnąć... Przynajmniej 20 kilosów. Mój wczoarjszy topik zmarł śmiercią naturalną.. Muszę w 2 miesiące zrzucić 20 kg słoniny. Miałam zacząć od dzisiaj, ale nie wyszło ;/ Za dużo słodkości... Jutro zaszyję sobie pysk. Nic!!!

kurde jestem tlusta jak swinia....aaaa nie wiem jak mam zrzucic te kilosy, probuje i probuje :(:(:( i nic... waze 55 -55,5 kg, mam 168-9cm. nie moge sie patrzec na siebie :( to co dzailamy od jutra??_:)

Gość no nie nooo
to rzeczywiscie tlusta swinia z ciebie:O:O:O:O:O

Gość a wiecie co
najbardziej mi sie przykro robi na myśl, ze niektórzy o takich wymiarach mogą pomarzyć a ci co je posiadają nie potrafią tego docenić... moja diagnoza .. albo masz 15-16 lat.... albo nie wiem bo nie da sie tego inaczej wytlumaczyć... pozdrawiam

Gość Kilogramos bum bum
Jejku, czuję się przy Tobie jak słoń... mam 168 cm wzrostu i 78 kg żywej wagi? Co ja mam mam powiedziec?

Gość Ty już masz niedowagę
dziewczyno i chyba mózg odchudzony!!

Ja chce się przyłączyć. Po krótce o mnie Wiek: 20 lat Wzrost: 171 cm Waga: ok. 66 kg Ilośc przeprowadzanych diet: miliony:O Efekt: od grudnia schudłam prawie 7 kg Ile chce schudnąć: 6-8 kg Czas na schudnięcie: 1,5 m-ca Dlaczego: - lepsze samopoczucie - podwyższenie samooceny - zmaiana garderoby na wiosne - chce zawsze móc kupić ciuch w moim rozmiarze Nie jestem gruba, ale jednak widzę pewne niedoskonałosci, kiedys ważyłam 60 kg i czułam się wspaniale. Zaczynam od teraz!!! DO BOJU:D ;)

Gość heh też tak miałam jak
miałam 18 lat, ważyłam co prawda 52kg (co tylko oznacza, że byłam jeszcze głupsza niż Ty) przy wzroście 168cm uznałam, że jestem za gruba i schudnę choćby to miała być ostatnia rzecz jaką zrobię w zyciu:O:O:O porażka, ale z wiekiem to powinno Ci minąć:D

Gość łakoma Baśka
moze któraś i mnie pomoże:O otóż od jakiegoś czasu mam dziwne i niepokojące pragnienie pochłaniania surowej słoniny-jem ją na sniadanie, na obiad i nawet w łózku po myciu zebów przed snem.Przytyłam w ciągu miesiąca ok 20 kg ,wypadają mi włosy i czuje sie strasznie:O co robic??? :(

Gość ej Baśka
to było zajebiste:D rozpierdoliłaś mnie tym tekstem:D:D:D super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość topik upada....