Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 straszne rzeczy.-....

chocbym mialam skonac to schudne ...

Polecane posty

chocbym miala sie zaglodzic, obojetne nie chce wygladac jak worek kartofli, nie mam sil, nie spie przez to,nie smieje sie, nie potrafie rozmawiac, mysle tylko o swoim tlustym cielsku :(:(:( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kinder bueno
ile wazysz, ile masz wzrostu i co chcesz osiagnac? bo ja tez sie ostro zawzielam ;P

Udost臋pnij ten post

no pewnie wszystko do zrobienia:) To dzia艂amy , przeciez w naszych rekach cia艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kilogramos bum bum
Ja te偶 musz臋 schudn膮膰... Przynajmniej 20 kilos贸w. M贸j wczoarjszy topik zmar艂 艣mierci膮 naturaln膮.. Musz臋 w 2 miesi膮ce zrzuci膰 20 kg s艂oniny. Mia艂am zacz膮膰 od dzisiaj, ale nie wysz艂o ;/ Za du偶o s艂odko艣ci... Jutro zaszyj臋 sobie pysk. Nic!!!

Udost臋pnij ten post

kurde jestem tlusta jak swinia....aaaa nie wiem jak mam zrzucic te kilosy, probuje i probuje :(:(:( i nic... waze 55 -55,5 kg, mam 168-9cm. nie moge sie patrzec na siebie :( to co dzailamy od jutra??_:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie nooo
to rzeczywiscie tlusta swinia z ciebie:O:O:O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a wiecie co
najbardziej mi sie przykro robi na my艣l, ze niekt贸rzy o takich wymiarach mog膮 pomarzy膰 a ci co je posiadaj膮 nie potrafi膮 tego doceni膰... moja diagnoza .. albo masz 15-16 lat.... albo nie wiem bo nie da sie tego inaczej wytlumaczy膰... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kilogramos bum bum
Jejku, czuj臋 si臋 przy Tobie jak s艂o艅... mam 168 cm wzrostu i 78 kg 偶ywej wagi? Co ja mam mam powiedziec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty ju偶 masz niedowag臋
dziewczyno i chyba m贸zg odchudzony!!

Udost臋pnij ten post

Ja chce si臋 przy艂膮czy膰. Po kr贸tce o mnie Wiek: 20 lat Wzrost: 171 cm Waga: ok. 66 kg Ilo艣c przeprowadzanych diet: miliony:O Efekt: od grudnia schud艂am prawie 7 kg Ile chce schudn膮膰: 6-8 kg Czas na schudni臋cie: 1,5 m-ca Dlaczego: - lepsze samopoczucie - podwy偶szenie samooceny - zmaiana garderoby na wiosne - chce zawsze m贸c kupi膰 ciuch w moim rozmiarze Nie jestem gruba, ale jednak widz臋 pewne niedoskona艂osci, kiedys wa偶y艂am 60 kg i czu艂am si臋 wspaniale. Zaczynam od teraz!!! DO BOJU:D ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh te偶 tak mia艂am jak
mia艂am 18 lat, wa偶y艂am co prawda 52kg (co tylko oznacza, 偶e by艂am jeszcze g艂upsza ni偶 Ty) przy wzro艣cie 168cm uzna艂am, 偶e jestem za gruba i schudn臋 cho膰by to mia艂a by膰 ostatnia rzecz jak膮 zrobi臋 w zyciu:O:O:O pora偶ka, ale z wiekiem to powinno Ci min膮膰:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂akoma Ba艣ka
moze kt贸ra艣 i mnie pomo偶e:O ot贸偶 od jakiego艣 czasu mam dziwne i niepokoj膮ce pragnienie poch艂aniania surowej s艂oniny-jem j膮 na sniadanie, na obiad i nawet w 艂贸zku po myciu zeb贸w przed snem.Przyty艂am w ci膮gu miesi膮ca ok 20 kg ,wypadaj膮 mi w艂osy i czuje sie strasznie:O co robic??? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej Ba艣ka
to by艂o zajebiste:D rozpierdoli艂a艣 mnie tym tekstem:D:D:D super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topik upada....

Udost臋pnij ten post