Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breewwwkaa

Kolczyk w brwi ...

Polecane posty

Gość breewwwkaa

Prosze o wszystko co n ten temat wiecie ... jestem zielona ... co sie mzoe stac, jak robic, czym, ile sie goi, jak wyglada kolczyk !! wsyzstko ... co wiecie !! prosze o szybka odpowiedz !

Gość breewwwkaa
prosze napiszcie cos ...

Gość breewwwkaa
ale ja serio pytam ...

to może idź do salonu piercingu i tam pytaj o szczegóły hę ?? :O pozatym jak mozna nie wiedziec jak wygląda kolczyk :O

Gość breewwwkaa
nie mam pieniedzy na salon ... moze byscie odpowiedzieli ? wiem jak wyglada koclzyk ! bosz :/

no to jak nie masz pieniędzy na salon to o czym Ty kurwa chcesz rozmawiać ?? :O chcesz sobie sama przekłuć brew ? :O :O :O :O to gratuluje pomysłu :O wiedz tylko, że nieumiejętne przekłucie może doprowadzić do NIEODWRACALNEGO paraliżu połowy twarzy życze zatem powodzenia :O 🖐️

Gość breewwwkaa
xzamiast zyczyc pwoodzeniamoze ktos by mi pwoeidział o tym wiecej ?

weź do ręki igłę najlepiej taką wielką , złap sobie skórę brwi wbij igłę , włóż kolczyka a potem wejdź jeszcze raz na kafeterie i załóż topik POMOCY NIE CZUJĘ POŁOWY TWARZY !!!! :O 🖐️

Gość breewwwkaa
boooże :/ jezy sama przekułam :/ warge sama przekułam :/ nos sama przekułam :/ powiesz mi cos o tym czy nie ?

bożeeee to se weź i przekłuj brew :O czego ty oczekujesz niby ? że będziemy Ci przylaskiwać ? :O tylko musisz wiedzieć, że brew jest najgorsza jesli chodzi o piercing twarzy ale nie moja sprawa, nie ja bede sparaliżowana jak coś nie wyjdzie :O 🖐️

Gość breewwwkaa
nooo,powiedzcie cos, bo przekułam sama gwoździem i zwisa mi niefortunnie kawał miecha z brwi na oko...litry krwi :O