Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaanka

FORUM NISZCZY kto za kto przeciw

Polecane posty

Gość haaaanka

witam :) przesiaduje tu sporo czasu,tak mnie to wciagneło i zastanawiam sie czy to forum Nas nie niszczy.Czy czytajac tutaj o problemach nie doszekujemy się w swoim zyciu podobnych choć przedtem nie zauważalnych problemów. Nie wiem.. wydaje mi się że troszke niszczy.Chociaż bardzo lubie tu przeisadywac:-D a Wy jakie macie zdanie :) ?

Gość aaamelkaaaa
oj niszczy niszczy ale co poradzic to jak nalog

Gość haaaanka
no własnie :-O

Gość aaamelkaaaa
tyle rzeczy moglabym robic .. np. zaczac cwiczyc ale nie siedze i klikam.. durnota

Po części na pewno masz rację... Zainspirowana pewnym tematem zadałam mojemu mężczyźnie pewne pytanie w nadziei, że rozwieje rodzący się kompleks.... I okazało się, że go utrwalił :(

Gość haaaanka
no własnie :/ zamaist zrobić coś np ze sobą , poćwiczyć,posprzatac cokolwiek.. to przesiadujemy tu Bóg wie ile czasu.

Ale jednocześnie to skarbnica porad i miejsce, gdzie całkiem anonimowo można powymieniać komentarze dotyczące wielu spraw.... I będę tu wracac, bo mi się podoba :) 🖐️

Gość haaaanka
u.. Serotonia 🌻 to nie dobrze U mnie w sumie podobnie,zaczełam dreczyć swojego faceta róznymi pytaniami itp. i to jakoś na dobre zwiazkowi nie wychodzi:/

Ja jestem przeciw. We wszystkim trzeba znalezc jakies rozgraniczenie. Martwia mnie tlko czasami odpowiedzi niektorych na pewne problemy. Cos w stylu kiedy dziewczyna ma problem ktory z mojego punktu da sie inaczej rozwiazac niz jakto czynia doradcy, czyli teksty typu rzuc go/ odejdz itd. Oczywiscie niekiedy maja racje ze zwiazek jest chory ale nie zawsze.

Później mnie jednak przekonał, że nie miał złych intencji :) Zresztą trzeba sobie wypracować pewien zdrowy dystans. Korzystać z obiektywnych rad, czasem skomentować coś, co zwróci uwagę i nie dawac się sprowokować osobom czerpiącym dziwaczną satysfakcję z robienia innym krzywdy :)

Serotonina 🖐️ jeszcze jedno... mi rujnuja psychike poglady pewnych osob ;) aaaa, joke! :P