Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetkaa

jak moze zarobic 17 latka?

Polecane posty

Gość smerfetkaa

i to w dodatku w malym miescie..?

Gość no ja to
jak miałam 17 lat to zarabiałam w biedronce pakując zakupy, ale ludzie byli jakieś dzikie i mi nie pozwalali dotykać ich zakupów, a szczególnie draży

Gość smerfetkaa
u mnie juz nie ma miejsc ani w bierdonce an w kauflandzie..

Gość no ja to
to spróbuj w warzywniaku u braci Smerczyńskich, może dadzą ci się pobawić porami

Gość smerfetkaa
ale zabawne...kon by sie usmial

Gość jako hostessa tzn Promocje
dziewczyna zachęcająca do zakupu czegoś - ja tak pracowałam, miałam na promocji począwszy od serków, soczków, coca coli, po kosmetyki, perfumy etc tylko badania sanepidowskie musisz mieć

Gość opieka na dziećmi wyprowadzani
e psów

Gość smerfetkaa
u mnie psow sie nie wyprowadza..a co do hostessyy to u nas jeest tak ze panny ze szkol o profilu np marketingowym maja to zaklepane bo szkola im zalatwia jakos tak...;/

Gość Liberal i Europejczyk
moze testy kosmetykow albo sprzedac nerke. jest przeciez liberalizm gospodarczy zaloz swoja wlasna firme . to proste teraz jest. i juz krecisz bizmesa.

Gość jarosława
korepetycje

Hej, może się Tobie nawet wydawać początkowo śmieszne to co napiszę ale coś chcę doradzić , tak zauważyłem, że zaczyna u nas w Polsce brakować \'mistrzyń szycia i krawiectwa\' , co druga kobieta chce studia skończyć i pracować w biurze, natomiast rynek jest zapchany już i panie z dyplomem magistra czekają długo na pracę w swojej profesji wyuczonej , zatem namawiam, jeżeli jesteś ambitna i chcesz zarobić to wykonaj odkurzanie maszyny do szycia typu : SINGER lub ŁUCZNIK , z pewnością taka maszyna jest w domu i zwyczajnie naucz się robić poprawki krawieckie, czyli skrócenie spodni lub rękawów od koszuli ...... itd. , prawie już nie ma konkurencji w tej dziedzinie, więc spróbuj , za chwilę będziesz specjalistką i tu wpadnie 20 zł lub 30 zł , będziesz mieć fach w ręku i nikt tego nie odbierze Tobie , zawsze możesz serki topione reklamować i przy okazji studia skończyć , jednak ważne jest aby nie czekać na pracę , praca i pieniądze przyjdą do Ciebie same :)

Możesz roznosić ulotki, zatrudnić sie jako kelrnerka itp (ale do tego jest potrzebna ksiazeczka - pewnie wiesz), mozesz zajmowac sie dziecmi...no a latem praca sezonowa np. przy zbiorze owocow

Gość smerfetkaa
jakie korepetycje??? jak z wszystkich przedmiotów jestem zagrożona, no tylko z w-fu mam szóstkę ale to dlatego że robie przewroty w przód i w tył na zawołanie,a nie noszę bielizny

Gość smerfetkaa
mogę również gnieść cisto na pierogi w jakieś piekarni, bo całkiem nieźle targam końskie teleskopy

Gość dawajs
o ja widze kuglarz ogladal wczoraj ":firmę"

Gość smerfetkaa
podszywacze...;/;/;/ W barach juz dziekuje pracowalam jako pomocnica na wakacjach..za duzo zaczepiaja.. Hmm co do krawiectwa mama mowila to sama zawsze ... :)

Gość smerfetkaa
mam też swietnie wyrobione mięsnie ust. już postanowione! zostane dziwką i bede obciągać z połykiem! t ojest mój żywioł :)

Gość smerfetkaa
glabie czep sie kogos innego..;/

Gość smerfetkaa
plasiam :( 😘

Gość upupup

Gość Liberal i Europejczyk
to moze zostan od razu dyrektorem czegos co tam sobie wybirerzesz. a co sie bedziesz obcyndalac.

Gość podrzucam pomysly
1) Możesz malować i zdobić paznokcie za kasę. 2) Robić na drutach/szydełku na zamówienie 3) Wytwarzać rękodzieło (coś z niczego, ze ścinków, resztek materiałów), np. oryginalne pocztówki 4) Popilnować dziecka 5) Jak jesteś dobra z jakiegoś przedmiotu w szkole i masz cierpliwość i podejście do młodszych, to możesz dawać korepetycje.