Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mo-ni-cz-ka

Złośliwa teściowa-proszęo rade kobitki

Polecane posty

Teściowa jest ciekwa,upierdliwa,złośliwa i mówi swoim koleżanka co sie dzieje w rodzinie i na dodatek budzi mnie z rana:(((macie sposob na tesciowa???

Gość hanka 33
to nie jest tesciowa. Tesciowa to czlowiek dobry, uczciwy i pomocny-->kiedy trzeba.... ale Ty masz wiedzme obok siebie ja mam wiedzme 2500 km od siebie i nigdy jej nie uszanuje, no , chyba ze sie potwierdzi ze ma problemy ze swoja psychiką (a takie podejrzenia są i to nie tylko w rodzinie ale i w pracy, w miejscowosci, itp)., wtedy bede jej pomagac, bo choroba nie wybiera. trudno mi jest radzic Tobie, bo sama stracilam zdrowie przez wiedzme, ale krotko----> nie daj sie i od tego masz meza, aby niepozwalal na to zebys byla traktowana jak nie chcesz lub nie zyczysz sobie. moj mezczyzna odwrocil sie od matki, bo obrazila jego najblizsza osobe. ja nie jestem od oceniania (bo nie jestem gwiazda estradowa), lecz jestem po to aby m.in. byc sznowana jako wybor jej syna , bez wzgledu na to czy jej sie podoba czy nie. u nas jest duza roznica wieku, ale dla mnie wazniejsze jest to, ze jest duza roznica naszych rodzin z ktorych pochodzimy, on niestety nie ma sie czym pochwalic ! pozdrawiam