Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papitulinka

Czy podoba Wam się imię Hania?

Polecane posty

Gość papitulinka

Nie mogę się zdecydować, mąż chce Hanię, a ja tak do końca nie jestem pewna. Co myślicie o tym imieniu ?

śliczne ! i wiem ,że niedługo bedzie sezon na to imię :) juz znam kilka dziewczynek o imieniu Hania ...urocze są ...;)

Gość hanca
bardzo mi się podoba, fajnie mieć przyjaciółkę o tym imieniu i mówić do niej hanka :)

gumijagoda ślicznie nazwałaś córeczkę :)🌻 synka tez ;)

Gość BARDZOOO
sama chciałabym się tak nazywać :)

Bardzo ładne, bardzo dziewczęce i nie oklepane (jeszcze) ;) sama mam na imię Anka i jak czasem ktoś zwróci się do mnie Haniu to jestem cała w skowronkach :P serio - fajne imię :) Ale jak masz się zmuszać - to pomyślcie nad innym :]

Ja tez bardzo chciałm Hanię, a mąż nie chciał sie zgodzić:( No trudno... mamy Zuzię i to imię chyba do niej pasuję:) Moze nastepna będzie Hania:)

piekne imię - podobnie jak Julia czy Oliwia ....za kilka lat bedzie mnóstwo Hanek ;) a dla Was i tak beda te jedyne ....:)

tzn Hania bo Julka już mniej a zabrzmiało jakbym się z Gumijagoda zgadzała :P

Gość Hania ślicznie a mi się
jeszcze bardziej podoba Helenka.. oba imionka cudne:)

Gość papitulinka
no jestem mile zaskoczona tak pozytywnym odzewem :D

Otóż to Papierowe_nożyczki .... ;) teorio za kilka lat o imieniu Hania bedzie sie mówiło oklepane ....nudne itp ... Ja mam "oklepana" Julkę - ale i tak imię dla mnie jedyne - nie wyobrazam sobie ....zeby inaczej sie nazywała.....zreszta ładnie brzmi z nazwiskiem . Zuzie i Martynki tez sa modne ....duzo ich - ale....tylko Julki i Oliwki oklepane ? ;)

Ooooooooooo...!! Helena tez mi sie podoba, ale tu nawet nie było dyskusji:( Wszyscy mnie wyśmiali jak zaproponowałam:o

ACHA --> ale ja przecież nie krytykuje imienia Julia tylko pisze, że Hania mi się bardziej podoba ;) moja córka (jeśli taką będe miała) będzie miala orginalne i niepowtarzalne imię i wali mnie, ze komuś się ono nie podoba a większości się nie podoba :P srał ich pies :P

Pamietam ze jak byłam w szkole sredniej jeszcze, to zawsze mówiłam ze moja córeczka będzie sie nazywała Zuzanna:) Teraz juz miałam trochę inny plan, a i tak mam Zuzie:D

co ty mowisz?? gdzie ja byłam wtedy??:) broniłabym jak lwica:) strasznie mi się Helenka podoba.. Helenka, Zosia, Hania właśnie - śliczne są, nie jakieś Nikole czy Dżesiki - tego nie można u nas inaczej zapisywać, jak to wygląda.. dla mnie obciach..

Gość piękne imie
Hanna, Hania, Haneczka, Haniuś

Hej!!!:D No nie...!!! Zofia to też był mój typ i też mnie wysmiali (rodzinka):( A tak fajnie by pasowało do naszego nazwiska:)

eeetam ja się nie dam - po mojemu będzie i już:) ale u mnie Zuzia odpada - jamnika tak nazwali:) Helenka i Zosia i koniec!:) pozdrawiam

buuuuuhahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:D Jamnik_Zuzia:D Dobre, dobre:)

a nie wiecie co sie dzieję z PAULKĄ 123 ?? dawno jej nie widziałam na kafeterii p.s moja córka bedzie ZOJA 😘 ❤️ i na pewno będzie jedyna w przedszkolu :P

postrach okolicy moja droga:) to imię ma w sobie ukrytą moc:D

teorio nie musisz mi tłumaczyć ....dobrze zrozumiałam ...poprostu imię chcoby nosiło je 10 dzieci to twoja córka i tak jest nietypowa ...! jedyna ! własnie co z Paulka 123 ?

=>Hania ślicznie a mi się Taaa... wiem coś o tym;) Mooja wielka moc jest postrachem wszystkich futrzaków:) Dzis uprawiała taki \"windsurfing\" przy piekarniku, ze w końcu udało sie jej go otworzyć:o Ja dzis ledwie zyję:o