Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papitulinka

Czy podoba Wam się imię Hania?

Polecane posty

Gość
Hania- cudne imię- kolezanka ma dwuletnią Haneczkę

Gość dwa najbrzydsze imiona
dla mnie to Hania i Jola. Bez obrazy :(

Gość
bo to bie podoba sie takie imie jak nicola pamela sara sabrina i samantha haha

Gość lubię colę
Ładne imię. Ja mam trochę urozmaicony gust: podoba mi się zarówno Hanna jak i Nikola, Podoba mi się Katarzyna i Oliwia. Katarzyna i Hanna- 2 imiona, które większości się podobają i Oliwia oraz Nikola- te najchętniej zjeżdżane.

Gość gość
Mi sie imie Hania nie podoba. Oczywiście nikogo nie chce obrażać . Imie troche dla małej dziewczynki a w szczególności nie lubie jak na kogoś mówią Hanka.Mimo to bardzo ładne jest imie Ania Anka Aneczka. Ale według gustu

Gość gość
Mi nie podoba sie imie Hania bo jest jak dla małej dziewczynki a szczególnie jak sie woła Hanka. Oczywiście bez urazy. Polecam imie Ania mimo że podobne to śliczne i polecam imię Kasia.

Gość gość
Na Kasie tez wołaja Kaska i to mi sie nie podoba.Do kazdego imienia mozna sie przyczepic

Gość gość
Naprawde podoba wam sie imie Hanna? Przeciez to wstretne imie i pasuje do starej brzydkiej baby. Imie oficjalnie brzmi Hanna a nie Hania. Czy ktoras z piszacych jakie to jest niby sliczne imie chcialaby miec na imie Hanna? Zaloze sie ze zadna, obludnice.

Gość Nawet ladne ale lepsze Ani

Dosyc ladne ale mi sie bardziej Ania podoba. Hanek troche jest zadurzo moje dwie corki mają na imie Milena i Marlena i chodza do przedszkola i tam Hanek jest az 6. Moze Ania wybierz . Ania moze ci sie wydawac starodawne ale w przedszkolu u moich corek sa 2 dziewczynki o tym imieniu. Ania nie jest jeszcze oklepana alee mod na Anki powraca. Hania ladne ale ja bym wolala swojej nadac Ania

Gość Gosc

Moja ciocia ma na imie Hanna i tak swoje imie lubi, ze cale zycie przedstawia sie jako Anna.  Mi to imie rowniez sie nie podoba, ale to niema nawet znaczenia poniewaz to imie jest mega popularne i nie powinno sie go przez nastepnych kilka lat nadawac chyba, ze po przodkach.  Mysle, ze Helena jest fajna alternatywa Hanny, Halina akurat rowniez mi sie nie podoba, ale czemu nie?  Byle nie Hanna, moja biedna ciocia.

Gość gość
6 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Moja ciocia ma na imie Hanna i tak swoje imie lubi, ze cale zycie przedstawia sie jako Anna.  Mi to imie rowniez sie nie podoba, ale to niema nawet znaczenia poniewaz to imie jest mega popularne i nie powinno sie go przez nastepnych kilka lat nadawac chyba, ze po przodkach.  Mysle, ze Helena jest fajna alternatywa Hanny, Halina akurat rowniez mi sie nie podoba, ale czemu nie?  Byle nie Hanna, moja biedna ciocia.

To twoja ciocia ma problem z głową. Moja mama to Hanna i bardzo swoje imię lubi, studiowałam też z dziewczyną o takim imieniu i też była z niego zadowolona. A to, że jest popularne to nie jest żaden argument, jak się komuś podpba i pasuje to dziecka i nazwiska, to po cholerę szukać cudów na kiju?

Gość Gosc
12 minut temu, Gość gość napisał:

To twoja ciocia ma problem z głową. Moja mama to Hanna i bardzo swoje imię lubi, studiowałam też z dziewczyną o takim imieniu i też była z niego zadowolona. A to, że jest popularne to nie jest żaden argument, jak się komuś podpba i pasuje to dziecka i nazwiska, to po cholerę szukać cudów na kiju?

Sama masz problem z glowa, ze nie potrafisz zrozumiec, ze nie wszystkim podobaja sie twoje wybory imion.  Moja ciocia do dzisiaj chociaz to imie jest teraz popularne go nie lubi i nie musi go lubic poniewaz twojej mamie sie podoba.  Ja tez moge powiedziec, ze twoja mama ma cos z glowa, ze jej sie to imie podoba- jak ci sie to spodobalo?

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Sama masz problem z glowa, ze nie potrafisz zrozumiec, ze nie wszystkim podobaja sie twoje wybory imion.  Moja ciocia do dzisiaj chociaz to imie jest teraz popularne go nie lubi i nie musi go lubic poniewaz twojej mamie sie podoba.  Ja tez moge powiedziec, ze twoja mama ma cos z glowa, ze jej sie to imie podoba- jak ci sie to spodobalo?

A co tu rozumieć, skoro ty przedstawiasz swoją ciotkę jako jakąś wyrocznię w sprawie tego imienia i jeszcze ją określasz jako "biedna"? W czym jej zdanie jest lepsze od zdania mojej mamy czy koleżanki, które to imię noszą z przyjemnością? Właśnie sposób, w jaki to przedstawiasz  każe myśleć, że chodzi o jakąś tragedię, a ta tragedia jest tylko w jej "biednej" głowie bo inne imienniczki nie mają tego problemu. Czyli z ciotką coś nie halo.

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość gość napisał:

A co tu rozumieć, skoro ty przedstawiasz swoją ciotkę jako jakąś wyrocznię w sprawie tego imienia i jeszcze ją określasz jako "biedna"? W czym jej zdanie jest lepsze od zdania mojej mamy czy koleżanki, które to imię noszą z przyjemnością? Właśnie sposób, w jaki to przedstawiasz  każe myśleć, że chodzi o jakąś tragedię, a ta tragedia jest tylko w jej "biednej" głowie bo inne imienniczki nie mają tego problemu. Czyli z ciotką coś nie halo.

Twoja biedna mama...

Gość gość

Całkiem ładne, choć  nie do końca w moim typie. Natomiast nie rozumiem, co ma tu wnosić wpis wyżej, że ktoś noszący to imię o nie lubi? Albo że jest ono "popularne"? Sama mam jedno z najpowszechniejszych imion z mojej "pięciolatki", spotkałam sporo imienniczek, większość swoje imię lubiła albo było im obojętne, klika za nim nie przepadało. I co to ma dać? nikt nie siedzi w głowie potencjalnego nosiciela imienia i nie ma pojęcia, czy za ileś tam lat on je będzie lubić czy nienawidzić. I zdanie babci jakiejśtam czy innej ciotki klotki bnie ma tu żadnego, najmniejszego znaczenia.