Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana anka

co oznaczaja juz 3 dniowe cimno brazowe plamienia?

Polecane posty

Gość zalamana anka

blagam pomozcie mi i odpowiedzcie mi na moje pytanie bo nie wiem co sie ze mna dzieje!!!

A w którym jesteś dniu cyklu? Nie ma co panikować.Ja mam tak co miesiąc jak zbliża mi się okres.Spokonie to na pewno nic takiego.

Gość zalamana anka
ja tak wczoraj powinnam dostac okres ale jak narazie ciagle mam te plamienia nic mnie nie boli tylko dziwne jest to ze w niedziele widzialam krew na podpasce a pozniej tylko te brazowe plamy!!!boje sie ze cos sie ze mna dzieje nie dobrego co to moze byc!???

Gość zalamana anka
odpowiedzcie mi co to moze byc bo juz zwarjuje normalnie!!!

nie mam pojęcia co to może być ale na pocieszenie powiem Ci że ja też mam coś takiego już chyba od tygodnia, zaczęło się to w połowie cyklu...a okres mam dostać za 4 dni...

Gość polibudzia
to jest śluz owulacyjny z tego co lekarz mi owiedział bo tez kiedys mi tak na brazowo wyszło. bez obaw.

załamana anka - sprecyzuj który to dzień cyklu! bo to mogą być plamienia owulacyjne albo niedomoga progesteronowa! Podaj dzień cyklu to ci wytłumacze...

Ejmi----> a mogłabyś wytłumaczyć moje? zaczęło się w połowie cylku, trwa jakiś tydzień...za parę dni powinnam dostać okres. Nie wiem dokładnie co to jest....myślałam, że są to jakieś upławy brązowe, ale to jest takie brązowe plamienie, coś podobnego mam w pierwszym i sotatnim dniu okresu. Co to może być?

Irvena - jak długie masz cykle i dokładnie w którym dniu cyklu zaczęło się plamienie????

ostatnio zaczęłam mieć bardzo nieregularne...ale przeważnie trwają 32-35 dni a plamienie zaczęło się mniej więcej w 14 dniu...

Więc u Ciebie obstawiam plamienie owulacyjne - jeśli towarzyszy temu jeszcze rozciagliwy śluz. Może spróbuj pomierzyć sobie temperature miałabyś większą pewność że to owulacja po skosku temperatury. Zastanawia mnie tylko jedno.. dlaczego te plamienia trwają tydzień powinny trwac kolo 3 dni... Dla pewności polecam Ci wizytę u ginekologa i zrobienie usg dopochwowo w połowie cyklu.

do ginekologa będę musiała i tak się wybrać,ale wolałam się jednak upewnić.Dzięki:)

Wiesz ja nie mam 100% pewności lekarzem nie jestem:) Wybierz sie do gina zawsze to lepiej mieć pewność co się dzieje. Pozdrawiam:)