Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez dziewica

Kiedy jest mozliwosc ze prezerwatywa peknie?

Polecane posty

Gość tez dziewica

Chce wiedziec na przyszlosc co moze byc przyczyna??

Gość spać idz ale juz
Sparciała guma :D

Gość truskawka23
prezerwatywa moze peknac kiedy jest nieprawidowo zalozona,nalezy prztrzymac zbiorniczek w celu oproznienie powietrza, moze peknac rowniez jezeli bedzie miala kontakt z tluszczem np. oliwka, wiem z doswiadczenia.

Gość truskawka23
przepraszam za bledy, jest juz pozno, oczy sie kleja!

mi pekła tylko 2 razy w życiu!!! raz gdy dziewczyna była tuz po okresie i było baaaardzo sucho w pochwie, a drugi przy zakładaniu!!!

Gość no faktycznie
figo fago z ciebie jak z koziej dupy trąba :P paznokcie sobie obetnij to guma ci nie pęknie,a jak twoja dziewczyna sucha jest 😭 może za facetów się weź :P

Mozliwe przy ostrym sexie,ale one przewaznie i tak pękają

jak Ty bedac dziewica już zakładasz ze peknie gumka to .... radze odpusc sobie seks!!! juz sobie wyobrazam co bedzie sie z Toba działo gdyby doszło do takiego zdarzenia!!! :O uwierz ze pęka na prawde baaaardzo rzadko!!! no ale jednak czasami się zdarza... :O

widzisz... to dziewczyna zawsze zakłada mi gumkę i to o jej paznokcie się rozdarła! :P a gdybys miał dziewczyne to bys wiedział ze w ostatni dzien okresu bywa (mimo podniecenia dziewczyny) sucho w pochwie!

Gość truskawka23
jak juz peknie to zawsze jest postinior duo, a zeby bylo wilgotno to mozna uzyc specjalnych nawilzaczy pochwy.

deska! to jak juz z Ciebie taka panikara to aplikujesz dodatkowo globulke, bzykasz sie tuz przed okresem, kolo nie konczy w tobie!!! jesli po takiej akcji zaliczyłabys wpadke.... to zacznij grać w totka!!!

:) Ale ja sama jestem z wpady, to wiem, co to za ból;) No i ja nie wiem, kiedy będę miała okres- ha! To jest właśnie ten problem. Mogę się tylko domyslać... A nawet jakbym nie zaszła w ciążę, nic by się nie stało, to z samego stresu, zanim bym dostała okresu, już by mi poleciała prolaktyna a za nią wszystko inne i w ogóle bym ie miała okresu:O Serio:(

ale przezciez to wcale nie jest tak łatwo żeby zajśc w ciążę!!!! zdajesz sobie sprawe ile musi być spełnionych warrunków??? mysle tez ze najgorzej byłoby dla Ciebie czekac na ten pierwszy okres, no moze tak do 3! ale jak zobaczyłabyś ze się nic nie dzieje to z czasem wyluzowałabys troche!! tak mi sie przynajmnie wydaje :P

może. Ale ja na serio nie chcę być w ciąży. Baaaardzo nie chcę. I wiem doskonale, jakie jest małe prawdopodobieństwo. No ale jednak jest... Moja mam miała okres raz na pół roku w ogóle, raz zaszalała ze swoim mężem podczas wakacji i... here I am:classic_cool:🖐️

mikrocycki sa w tym niewazne i ze zwisna tez niewazne. A nie znasz dnia ni godziny :-) wiec lepiej nie mow, ze ciebie nie dotyczy bo potem znajdziesz sie na poscie pt. ratunku co robic!!

Nieeeee... Tego właśnie chcę uniknąć. Ja będę to robic dopiero jak będę mogła brac pigułki, plus guma, plus nie wiem, co jeszcze. Pewnie będziemy w namiotach rozbitych w oddzielnych sypialniach:D Paranoja. Ja się też boję, zę coś może pęknąć, ale tak trochę, ze tego nie zauważymy... No i wtedy to już 100%porażki.

to po stosunku bierzesz prezerwatywe, zawiązujesz, wycierasz w chusteczke, nastepnie sciskasz ja wzdłuż końca! jak nic nie cieknie to znaczy ze wszystko jest OK!

Gość Facett..
same pigułki wystarczą. Nie zabieraj się do seksu z takim przerażeniem to naprawdę nic strasznego :) Jak po paru stosunkach nic sie nie wydarzy (oprócz orgazmów oczywiście :P), to twój lek przed ciąza powinien zmniejszyc sie do normalnych rozmiarów :)

Gość Facett..
Mysle ze to tez zależy od faceta, z którym będziesz. Jak się poczujesz przy nim pewnie to raczej tak się nie będziesz bała. A ryzyko jakieś mini mini zawsze będzie ale nie można dać sie zwariować. Zawsze jest jakieś ryzyko że ci np. cegła spadnie na głowę, ale to nie znaczy że nie trzeba z domu wychodzić. Jak sie tak bardzo boisz to na poczatku np. facet w prezerwatywie mógłby nie tryskać w tobie tylko wyjmować tuż przed. Mysle ze czułąbyś sie wtedy lepiej.

Gość Facett..
no cóż, dla faceta na pewno przyjemniejszy jest wytrysk w środku, ale jak miałabyś sie dzięki temu mniej bać to można sie troche poświęcić - mam nadzieje ze trafisz na takiego i sie z nim dogadasz w tej kwestii ;) Ale mówie, ze to tak na początku, żebyś sie oswoiła z sytuacją, bo tak zawsze to też nie może być :)

a ja wczoraj przy moim menie wyciagalam tampon z cipki....i ani go to nie przerazalo ani nie obrzydzilo...za to mogl skonczyc bez obaw w cipce,...

Gość no to chyba
najmądrzej jest albo nei zabierać sie za współzycie jeszcze - albo na poczatku stosować tabletki i gumy, a potem same tabletki - bo inaczej to już koszmar. Nie ma nic bardziej beznadziejnego, niż oglądanie prezerwtywy po seksie- wtedy to cżłowiek powinien sie wyluzowac, a nie stresować na maksa.

Gość berry blue
nam pekla guma w sumie 4 razy :/ z tego 2 \"po pijaku\", raz z powodu ostrej jazdy i raz w sumie nie bardzo wiadomo dlaczego 🖐️ ale pociesze cie, sredno wypada to raz na rok ;)

Gość miano
nam pekaja baaardzo czesto najpierw myslalam ze zle zakladamy to bylo z 12 lat temu:) potem ze moze za mala (moj maz ma duzy rozmiar penisa) teraz stwierdzam ze prezewatywy pekaja nam od tego ze sa za suche tzn ja jestem za sucha (stosuje tabletki anty-jedyne tabletki od ktorych glowa mnie nie boli nie tyje i mam ochote ale wlasnie maja ten minus ze jest sucho) nie ma znaczenia czy durex unimil czy inne Moze ktos sie dziwi dlaczego stosuje tabletki i gume majac meza wiec wyjasnie to dlatego ze pierwsze dziecko mam bo pekla prezerwatywa a drugie bo pekla prezerwatywa i po 30godz za zylam tebletke "po" dlatego nie wierze w zadna antykoncepcje jedyna najpewniejsza to chyba brak sexu choc znam dziewczyne ktora nie kochala sie z chlopakiem tylko sie bawili i teraz tez bawia:) pozdrawiam