Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubencjaaa

Zespół REZONANS z Grodziska Mazowieckiego

Polecane posty

Gość bubencjaaa

Witam, Przewertowałam niemalże cały Internet, ale nie spotkałam żadnej informacji od kogoś, kto był na weselu gdzie oni grali. Moze tutaj ktoś się bawił przy ich muzyce i podzieli się wrażeniami? Zanjomi zastanawiają się nad tym, czy brać ich na swoje wesele.

Gość mazowiec
ja znam ich, ale tylko z tego jak grają w pubie - tam są o.k.

Gość popieram
mam zdanie j.w.

Gość Tarnowianin
a zdajesz sobie sprawę,że do internetu mają dostęp "wybrańcy".Czy o każdej kapeli musi być pisane w necie?To,że nikt nie pisze,nie znaczy,że jest coś nie tak.Jednej kapeli na dziesięć potrzebny jest internet i reklama w nim."Mazowiec pisze,że zespół gra w pabie..,i właśnie o to chodzi.Bezczynność to zło....,a przecież są zespoły,które grają kilka imprez w sezonie ...i tym potrzebny jest internet,opinie,stronki w necie,dema i inne zabiegi reklamowe,aby się sprzedać.Taka jest naga prawda.Nie wszystkie kapele to dotyka,ale w zdecydowanej większości tak jest.A co do tego...brać ich,czy nie....nie ma co gdybać,najlepiej posłuchać,zobaczyć i wybrać jak się sprawdzą.Powodzenia:))

Gość bubencjaaa
Tarnowianin, o co Ci chodzi?? Założyłam temat jakich mnóstwo na forach. Non stop ktoś pyta w necie, czy ktoś inny nie zna zespołu takiego a takiego. Co mi z tego, ze usłysze zespół w pubie, posłucham demo na stronie. Najważniejsze są odczucia uczestników zabaw i wesel na których grał dany zespół. Co mi ztego jeżeli ktoś super śpiewa, a nie potrafi "rozgrzać " gości??

Gość weselnik
tarnowianin-zadalem sobie trud i przegladnąłem twije wypowieiedzi . Jestes straszny beton z prawami do opinii na kazdy temat . A jak sie nazywa twoja weselna kapela . To ze zagrłes 200 wesel w remizie to upowaznia cie do opini o wszystkich imprezach nazwanych potocznie weselami .a co powiesz na wesela z gwiazdami z pierwszych stron gazet w cenie od 25 000 do 100 000 zastanow się gdzie jestes i co widziales, przyjecia weselne za 40 000 euro . zapewniam cie ze piszę o Polsce . Pisz- w mojej miejscowosci jet tak i z takimi pogladami to tam zostan .

Gość weselnik
BUBENCJAAA- masz 100% racji zagrac w pubie a na przyjeciu weselnym to dwie skrajne dystypliny .Co nie wyklucza ze ten zespoł potrafi to rozgraniczyc i stworzy swietny klimat na twoim przyjeciu . Jednak przychylam sie i poszukałbym opinii z przyjecia weselnego .

Gość Tarnowianin
Bubencjo,czy masz coś do mojego stwierdzenia,czy jest w tym jakieś kłamstwo,o czym piszę.Wyraziłem swoją opinię i mam do tego prawo,tak to wygląda...Zastanów się ...czy moja pozytywna opinia o "weselnej działalności"kapeli Rezonans,czy kogoś innego na tym forum będzie dla ciebie miarodajna?Jestem przekonany,że nie...,jaką masz pewność,że "konkurencja" nie napisze "coś" co cię wprowadzi w błąd?Kapele muzyczne wiedzą,że godziwa zapłata to wesela,a "granie w pubie,na biesiadach..itd to tylko żywa rekama...i doskonalenie się.Kapele muzyczne dbają o to co daje"kasę"...znają te "weselne chwyty"..:)

Gość Tarnowianin
Do weselnika...,po prostu mam trochę wiedzy i chyba wolno mi przedstawić swoją opinię na jakiś temat.W swojej pierwszej wypowiedzi piszesz o czymś co dotyczy "istniejącej garstki"...moje stanowisko dotyczy czegoś co dla ciebie jest chyba obce,bo akcentujesz swoją wyższość....,ale dobrze,że poruszyłeś ten temat.Warta wiedza dla tych co pracują za niższe apanaże i czynią to również "super"dla tysięcy potrzebujących:)

Gość WESELNIK
TARNOWIANIN - napisz ksiazke, mam juz tytuł TYLKO JA JESTEM UCZCIWY I TYLKO JA MAM RACJE Jak jestes dobry w tym co robisz to zadna konkurencja ci nie podskoczy .A internet- wylacz prad to odetniemy sie od twoich mądrosci weselnych .

Gość Tarnowianin
Masz prawo trwać przy swoim,ale głupot nie pisz,bo się będzie pół Polski śmiało...a z kogo to kwestia gustu.:)

Gość WESELNIK
jestes zenujacy - jak i twoje wypowiedzi

Gość WESELNIK
gram trzy wesela w sezonie na miesiac i to sprawia mi przyjemnosc moze nie mam takiego doswiadczenia ja ty mam dopiero okolo 30-tki ale twoje madrosci sa smieszne . nie bylem w Tarnowie ale to musi byc dziwne miasto jak takich jak ty jest wiecej .