Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llkol

JAK MOŻNA BĘDĄC KOBIETĄ MIEĆ WŁOSY NA RĘKACH??TO STRASZNE ZANIEDBANIE!!APELUJE!!

Polecane posty

Gość llkol

wiele razy widze l adne laski ale maja włosy na przedramionach ..na rekach poprostu.. to od razu odrzuca facetów.. jak mozna nie golic włosów na łapach?to takie aseksualne..

Gość o_rany
:o niedlugo kaza nam golic meszek na policzkach... nie bede juz wspominac o facetach hodujacych wlosy na klacie... pozdrawiam, aseksualna laska

Gość Będąc kobietą nie posiadam
włosów na rękach i również jako kobieta zapytowywuję się czy ty pracujesz w ZOO?

Gość do llkol
a ty golisz czy takze zaliczasz siebie do grona aseksualnych? :D

Gość llkol
ja gole ..jestem blondynką ale mam długie jasne wlosy na rekach i je gole ..wiec jestem zadbana .

Gość aaa blondynka
to pewnie długo nad tym myslałaś, zanim spłodziłaś ten topik :P

Gość jestem chora
ale jak czytam "zapytowywuję" to mi sie od razu gorzej robi. A z tymi wlosami to juz nie wydziwiajcie bo mi sie kaszlec chce :P

Gość do llkol
a skad wiesz, ze facetow odrzuca? ja nie zauwazylam.. moze juz nie wydziwiaj? czego to niektore kobiety sobie nie wmowia.. i jeszcze im sie wydaje, ze ladniejsze sa przez to.. a tak naprawde sa smieszne ze swoimi obsesjami, a to juz naprawde odrzuca :P

Gość iiiiiiiiiiiiiiihihi
a ja mam wloski na rekach... i faceta :P jakos Go to nie odrzuca :P

Gość lalunkaa
a ja sie zgadzam,że włosy na rękach (oczywiście nie tylko na rękach,ale o tych jest topik) u kobiety wyglądają paskudnie i niechlujnie...Jeszcze jak jest to tylko niewidoczny meszek to ujdzie,ale własy,nieważne czy czarne,czy jasne są obleśne. Kobieta włosy powinna mieć tylko na głowie.I koniec.

Gość ja gole wlosy na rekach
od jakichś dwóch lat i nie odrastają ani ciemniejsze ani grubsze, jestem brunetką i były one widoczne, a teraz nie widać, że kiedykolwiek coś tam miałam.

Gość ja gole wlosy na rekach
wystarczy, że przelecę maszynką raz na tydzień:p

Gość bambinek
fuj, dla mnie golenie rąk jest dziwne... :/ jakieś takie obleśne mi się wydaje golenie wszystkiego, raz nie masz możliwości ogolenia i takie drapiące włoski rosną... bleee ja mam jasne, nie mam ich dużo i w życiu nie próbowałam ich golić, i nie zamiarzam robić tego w przyszłości... chociaż może się wiele pozmieniać i może za 10 lat golenie rąk będzie normą... potem brzucha, bo tak przecież też coś rośnie, twarzy, bo włosy u kobiety wszędzie są przecież obleśne (sic!) :/

Gość anulinkaaa
heh, a jak wyrośnie wam po tym goleniu gęsta szczecina to tym lepiej - będzieci mogły robić sobie peeling bez użycia czegokolwiek :)

skoro uwazasz, ze kobieta powinna miec wlosy tylko na rekach, to czy konsekwentnie uznajesz sie za wybryk natury:o?

Gość przesadzacie z tym goleniem
każda kobieta ma delikatne włoski na całym ciele ja golę pachy, nogi i bikini. rąk nie ruszam i mam gdzieś czy kogoś to odrzuca. ja w każdym razie nie zauważyłam by odrzucało co innego jak te włosy na rękach są naprawdę długie i ciemne golenie każdego meszku to chyba jakaś fobia - zapomniałam jak to się nazywa ale to zaburzenie, obsesja

Gość i jak tu dostać
gęsiej skórki z wrażenia, gdy Miły dotyka?

Gość pffff
czego wy sie chcecie dziewczyny zrobic na jakies sztuczne bezplciowe lale... jestescie zywymi istotami a nie plastikami, rozumiem, ze nalezy dbac o siebie, ale bez paranoi, akurat wlosy nie wydaja mi sie oblesne, szczegolnie delikatne wloski na rekach, a wg mnie mozna byc zbyt zadbanym i zbyt doskonalym, i co wiecej ludzie jakos dziwnie trzymaja sie na dystans od takich ludzi i podziwiaja z oddali.........................................................................

w moim poprzednim poscie mialo byc oczywiscie \"tylko na glowie\", a nie \"tylko na rekach\", oczywiscie;)

Gość hero
hej, ja mam jasne dosc dlugie wloski na rekach i tez sie zastanawialam ostatnio czy ich nie zgolic. Jak powiedzialam o tym mojemu męzczyznie to sie rozesmial i powiedzial "Co ty znow wymyslilas?" i powiedzial ze w ogole nie widzi takiej potrzeby. Moze rzeczywiscie gdyby byly czarne i gęste to trzeba by bylo sie ich pozbyc ,ale ja moich nie zamierzam. Wystarczająco dlugo siedze w łazience z depilatorem nad innymi częsciami:)

Gość ja to w ogole nie wiem
jak mozna sie z takim czym urodzic..ehh macie przechlapane, :o

ja to w ogóle nie wiem=chodziło ci o -jak można się urodzić z włosami na ręku?- przecież każdy je ma :P

Gość lolololololol
do zalozycielki tematu.. to ze golisz sobie kudly na lapach ma oznaczac ze dbasz o siebie i jestes sexy.. ?hahahaha jestes smieszna !!! to dziewczyna ktora biega do kosmetyczki,solarium cwiczyc regularnie jest niezadbana bo nie goli rak ? hahaha szkoda mi Ciebie.hmm no coz moze Ty myslisz sobie ze jak jak twarz nie pomogla Ci w zroceniu uwagi mezszczyn to moze ogolone rece pomoga.hahaha widac ze blondynka !

Gość hero
ej poprzedniczko, wara od blondynek..;)

Gość a jak można
być takim debilem i pisaćo włosach na rękach jakby to była zbrodnia?? Apeluje o samobójstwo dla takich debili :P

Gość Tyjąca w oczach.
czarne wlosy, mocne, geste na pewno bym golila ale nie jasny mech, bez przesady !!!

Gość Tyjąca w oczach.
dokladnie- niedlugo nawet policzki bedzie golic, w koncu kazdy kawalek skory ma wloski

Gość bronciabroncia
Ja depiluję ręce depilatorem raz w miesiącu, bo mam zaburzenia hormonalne i w związku z tym na całych rękach, również ramionach, mam dużo ciemnych włosów. Uważam jednak, że dziewczyny które mają jasne włoski lib mają ich niewiele nie muszą depilować rąk.