Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llkol

JAK MOŻNA BĘDĄC KOBIETĄ MIEĆ WŁOSY NA RĘKACH??TO STRASZNE ZANIEDBANIE!!APELUJE!!

Polecane posty

Gość autorko topicu
czy Ty naprawde nie masz innych problemow? Zal mi Ciebie naprawde... radze Ci wybierz sie do psychologa, bo niedlugo wszystko to, co stworzyla natura bedzie dla Ciebie oblesne... Naprawde szkoda slow na taki zenujacy topic, ale nie moglam sie powstrzymac...

Gość Evlenka
zgadzam sie z AUTORKO TOPICU

Gość Ty się lepiej zgódź ze
słownikiem, a nie "AUTORKO TOPIKU" :O Im mniej mózgu, tym więcej natręctw :( Może lepiej zadbać, o to, by ten facet miał o czym z tobą porozmawiać? O czym mu będziesz truć, o depilacji i perfumach?

Gość Xeniia
Nie no naprawde, niedlugo bedziemy musialy sobie chyba brwi i rzesy golic, bo wszystko co natura nam dala to takie "oblesne" . Juz wystarczy ze musimy obowiazkowo golic nogi i pachy - to jest wystarczajaco sprzeczne z natura, a co jeszcze Ci brakuje? Jeszcze golic rece, to od razu i na glowie wlosy moze.

Gość niech ktos mi wytlumaczy
jezeli autorka odczuwa obrzydzenie do siebie, a tak jest, bo przeciez nie podoba sie sobie we wlosach na rekach :D to wspolczuje, twojemu partnerowi rowniez, ze ma taka zeschizowana babe, jezeli masz w ogole jakies faceta, :D

Jasneeee... bo ja nie mam nic lepszego do roboty:O Za niedługo zostanie z nas gładka jedwabne skóra minimum włosków na brwiach i rzęsach, troche więcej na głowie, skóra na twarzy taka napięta że mimika nam sie ograniczy, 4kg silikonu w cyckach, żelowe tipsy... będziemy super zadbane i jakie super atrakcyjne...:O

Gość of kors
przeciez brwi tez w jakiś sposob tam depilujecie:P

Gość ludzie opamietajcie sie
Kiara - popieram! Dziewczyny, same sie traktujecie przedmiotowo w ten sposob, potem sie dziwic, ze faceci nas tak traktuja... Troche mniej plastiku, troche wiecej osobowosci ;)

Gość hhipp
amen!

Gość szczęsciara
ja miałam takie szczęście, że odziedziczyłam po mamie delikatne jasne owłosienie :) kiedyś myślałam golic nogi, jak wszystkie inne dziewczyny, ale mama mi odradzała, bo miałam delikatny rzadki meszek i jej posłuchałam teraz mam 24 lata, meszek się przetarł naturalnie i nie mam prawie wogóle włosków na nogach ani na rękach :) a gsybym wtedy zaczeła się golić to bym teraz pewnie musiała to rocić co tydzień, a tak to tylko depilaja paszek i bikini raz na miesiąc

Gość do szczesciary
Raz na miesiac??? a co do wolno odrastajacych wlosow tez masz szczescie :P

Gość trinra
dziewczyny, jak ktos ma brzydkie ciemne włosy które widac bardzo na skórze, to wydaje mi sie ze lepiej je golic!! I wcale to nie jest jakies uprzedmiotowienie. Wy to jestescie niektore cudaczne, depilowac myszki i inne sprawy to mozna, ale juz golic rece to juz uprzedmiotowienie, no prosze Was! Moim zdaniem jak ktos ma własnie ciemne wlosy to jedna nie wyglada to estetycznie:o Wiem, bo sama takie kiedys posiadalam, ale teraz nawet nie pamietam co to jest, bo po prostu depiluje juz tak dlugo, ze jest to calkowicie niewidoczne. I kompletnie dla mnie nie wymagajace wielkiego i swiadomego wysiłku. I tyle, wiadomo ze kobiety z małym meszkiem nie powinny tego robic bo po co??

Gość ja mam włosy na rękach i golę
Nie jest to dla mnie żadnym problemem. Jak raz zgolę to później tak przez 1.5 miesiąca odrastają i mam tylko taki delikatny meszek. Właściwie to robię to tylko dla siebie, po prostu sama nie lubię tych włosów :)

Gość chude lydki
ja tez gole wloski na rekach. Nieogolone wygladaja niezbyt ladnie. A po goleniu sa takie gladnie i sliczne - zwlaszcza opalone :) wcieram balasamik i super jest

ja mam meszek ,wloski na twarzy Jest to po przebytej anoreksji :-( reakcja ochronna organizmu chroniąca od chłodu wychudzony organizm ...Są one ciemno -blond koloru ,na cerze i dłoniach ogólnie wszędzie : szyja itd.

Gość JUSTYNKA_FLOW
lalala...bez przesady dziewczyny...ja tez gole bo jestem brunetka i mnie to wkurza ze mam wlosy ale gdybym mialam blond meszek to bym tego nie robila....a co do ogolonych opalonych wybalsamowanych lapek....supeeerrrr!!!!::)