Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baardzo ciekawska

JAK SIE WYDAłY WASZE ROMANSE?

Polecane posty

Gość baardzo ciekawska

witam...zainspirowana tematem "kochanki" oraz "sposoby zdradzanych zon" zakładan temat o wpadkach kochanek i kochankow..jak sie wydały wasze romanse?

Gość baaardzo ciekawska
..no co jest..?a żony nic nie napiszą? jak przyłapały mężusia na "lewiźnie"..?

Gość to proste
niech pisz ci co maja lub mieli .

Gość to ja napiszę jak
wydało się że facet ma romans ze mną. Pokłóciliśmy się i chciałam skończyć tę znajomość. Jednak on nie dawał ze wygraną i pisał mi smsy, że bardzo mu zależy, przeprasza i żebym dała mu jeszcze jedną szansę. Poszedł w między czasie do baru i za dużo wypił. Jak wrócił zapomniał schować lub wyłączyć telefon i żona przeczytała te smsy. Odpisała sobie mój numer i do mnie zadzwoniła... Ot, cała historia :)

Gość uuuu....
uuuuu.....kiepsko ja kiedys zapomniałam wyłaczyć gadulca, niby nic nie było..ale i tak miałam w domu jazdę! to mnie np nauczyło --> usuwac archiwum i kasowac smsy!

Gość nno wiec
z gadulcem tez tak mialam i to swierza sprawa, niby tylko flirt ale jak sie wydalo.... to w domu burza z piorunami.... no i historia jest kasowana :) , wiem ze sprawdza :p

Gość uuuu....
historia to postawa;-P tez kasuję...

Gość jakakkaka
to ja napisze jak... i co sie spytala, jak bylo? co mowilas :P

jego dziewczyna przeczytala smsa o demnie ktorego dostal o 2 w nocy wierszyk ze go bardzo pragne i ze bedziemy sie kochac przy swietle ksiezyca. hehehehehehe nawet mu nie wspolczuje:P:P lolnajlepsze w tym jest to ze powiedzial ze ja ladne wiersze pisze i poprosil mnie o probke zebym mogl jej wyslac. zalosne :P:P:P

Gość uuuu....
ściemniałam...wiesz --> mówi się że to nie twoja ręka, i oni wierzą! albo chcą wierzyć...w kazdym razie mąż do dzis nie znosi pewnego imienia;-P

hehe, a myślicie że kasowanie historii coś daje ? uu, dziewczyna mojego kumpla też tak myślała, ale sprytnie zrobiliśmy tak że był robiony zrzut ekranu co 5 sekund, więc historię to sobie mogła kasować :)

Gość kasowanie historii nic
nie daje jest programik do odzyskiwania :)

Gość też smsy

Gość wariateczka
nie wiem jak do zajętego kochanka,mieszkającego ze swoja babka mozna pisać esy o 2 giej w nocy..no dno kompletne takie panienki!!!

Gość smsy
takie samo dno jak pisanie prze gościa którego kobieta śpi obok smsów do innej babki...takie samo dno :-(

Gość smsy
i tez o 2,3,4 w nocy i o 23,22,21,20,i 19, 18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,

Gość ty smsy jestes żałosna

Gość gość
Romans mojego ex wydał się w prosty sposób.Od tygodni pilnował telefonu,brał bo nawet do łazienki,kładł pod poduszką itp.Raz zapomniał i sprawdziłam czego tak pilnuje....a tam gorące smsy,zdjęcia i tyle :)