Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

WISNIE W CZEKOLADZIE

Polecane posty

Zauważyłem ze niesamowicie poprawiaja humor dziewczynom..kiedy sie im da tak czekoladke....zwłaszcza kiedy są w kształcie serca i są opakowane w delikatne czerwone szeleszczace sreberko...I tak niesamowicie powoli znikaja pod ich policzkami..zmieniając tam kobiece dołeczki w małe pagórki...mysle ze sie jasno wyraziłem

Gość wiśnia bez czekolady
zeżarłeś pewnie cale opakowanie tych wisni

Gość fascynujące...
:O

Gość
przy Tobie to pewnie wysysają tylko te drobinki alkoholu, żeby się choć trochę urżnąć :D

Gość
ale to również jest subtelne wiesz, jak trzeba się namęczyć, żeby nic nie skapnęło? :D

wiem Dea wiem... doceniam ze tak meczysz sie....myslac ze trzeba sie urznac...ale...ja delikatnośc likieru wcale do tego nie zobowiazuje...słodka jestes

Gość
\"ja delikatnośc likieru wcale do tego nie zobowiazuje.\" he? Pucio nadużywasz słowa \"słodki\" jesteś tak pokręcony, że nie wierzę, że masz tyle lat ile Ci przypisują. :D

i twoja intuicja Cie nie myli.....wyczuwacz prawde w słowach....a nawet mysle ze twoja wyobraznia sie nie myli...bo ja bym sie tak skrecił przy Tobie..jak cukierek anyzowy

Gość
skręć się przy tych wisienkach, Pusiaczku myślę, że to by było idealne zestawienie :)

Gość luuuudzieeee
28.02] 14:37 Puscil ktos do ciebie oczko - co myslalas 3 opinie - autor: uufuuu 14:37 topik dla samotnych albo niech im bedzie singli (ost.) 13772 opinii - autor: nie powiem kto 14:37 szukam mezczyzny na czasami (ost.) 113 opinii - autor: dobry material na kochanke 14:37 JESTEM TU NOWAI MAM PYTANIE CO DO MEJ WAGI I WZROSTU??/ 15 opinii - autor: witam na tym forum 14:37 co ja zrobiłam!przespałam się z ojczymem!!! (ost.) 412 opinii - autor: liliani 14:37 Chcę mieć dziecko! - Co się stało??? (ost.) 1082 opinii - autor: Misiolinka 14:37 Prosze pomozcie mi..... Nie wiem co mam dalej robic....... 6 opinii - autor: MagdaS. 14:37 nie mam pomyslu na temat 1 opinia - autor: *Miirabelka*

Gość ale kiedys bylo wiecej
wodki w tych wisienkah, teraz produkuja takie malenkie, nic nie czuc:O