Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek85

czy z tymi programami to prawda??

Polecane posty

Gość motylek85

czy to prawda ze ktostam sobie zastrzegł ze nie wolno juz kozystac z emule, beareshare itd? wiem ze to od zawsze nielegalne ale kolezanka mi mowiła ze ostatnio mówili ze posiadanie bedzie karane i ze mozna to sprawdzic ( namiezyc taka osobe) ktos o tym słyszął albo widział jakis artykuł???????????

Gość motylek85
własnie koleżanka mi powiedziała że posiadanie wibratora też może być karalne, podobno prezydent zabronił używać tego cudenka bo jest za mały przyrost naturalny, a ja właśnie sobie wkładam;)ihhhaaaaaaaa

Gość nie-ladnie
niedobry podszywacz

Gość nie-ladnie
podszywaczu i co Cie tak cieszy???

Gość motylek1985
ale kretyn z tego potrzywacza :) ja sie serio pytam

Gość motylek1985
nie-ladnie .. a moze ty mi odpowiesz bo nie wiem czy mam eMula usuwac czy nie.. moja siorka czasem cos sciaga a ja sie boje ze mi kare dorypia.. słyszałas/les gdzies w tv albo czytałas/les w prasie o tym?

Gość motylek1985
i juz sie pod nie-ladnie tez jakies pojeb podszył... miło widziec jak ludzie robia z siebie debili... musi byc przeciez roznowaga w przyrodzie ( i pewnie na ten temat tez ktorys podszywacz cos napisze...) ja pierdole.. ale wy jestescie przewidywalni.. az mi was szkoda...

Gość motylek1985
kurwa... masakra...czemu wy robicie z siebie takich debili? przeciez to nawet ani troche nie jest zabawne? płaca wam za to albo macie glowe tylko po to zeby sie wam deszcz do srodka nie lał

Gość motylek1985
hhhe to ja sie podszyłam za tych wszystich wyzej zeby topic nie zginal mi teraz patrze i gadam sama ze soba , porazkaaa

Gość motylek85
jak Ty masz takie pomysły dnia to ja wspolczuje twojej matce :)pozdro

na moj gust posiadanie nie jest karalne ale korzystanie czyli sciaganie programow, utworow, filmow itd jest, czyli skoro masz taki program jest domniemanie ze jestes pirat

Gość motylek1985 i motylek85
ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głuale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,pia,ale jestem głupia,ale jestem głupia,

Gość motylek85
trzeba byc debilem :) ba... w sumie spoko ze s apotrzywacze bo jest zabawnie ale jak ktos cos madrego napisze a nie takie jakies dziwne rzeczy wmymyslone na poczekaniu zeby zorbic wrazenie na drugiej stronie co si emija z celem bo o takich potrzyaczach raczej nikt nie mówi dobrze.. no moze procz ich matek tore sa nieswiadome tego ze taki potrzywacz codziennie wali konia czytaja topiki na kafeteria a w pokoju obok jest mama. zgadłam :p ??