Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza24.

problemy z tesciami czy ktos tez je ma ????

Polecane posty

Gość iza24.

witajcie mam wielki problem dotyczycy tesciow sa poprostu okropni ....nie nawidze swojej tesciowej nie umiem sobie poradzic z nienawiscia do niej !uciklismy z mezem od nich 900 km a oni teraz pytaja i ciagle dzwonia czy nie mozemy poszukac im mieszkana kolo nas... poprostu nie wiem co zrobic .tesc jeszcze ujdzie ale ta fladra wredna katastrofa.pomozcie cos wymyslec

Gość o kochana-
Temat teściów to temat rzeka, ja mam teściową, która dzoni do mojego faceta 20 razy dziennie a słysząc mnie w tle ( mieszkamy razem 3 lata) pyta "masz synku gościa?" ( czy muszę dodawac ze to on, mieszka u mnie? :-)

Gość iza24.
boszeeeee katastrofa

Gość iza24.
tera dopiero zauwazylam ze 25.02 byl ten temat na kafe sorki slepa jestem alemusze patrzec co moje dziecko robi:)

Gość kasiam16
jestem po ślubie ponad rok a moja teściowa nie moze doczekać sie juz wnuka i ciagle daje mi rady - a wrecz naciska zebym juz myslała o dziecku , chcę miec dziecko, ale nie chcę zeby ona sie wtracała i decydowała kiedy jest na to odpowiedni czas bardzo mnie to do niej zraziło

Gość o kochana-
Izka teściowej nie wybierasz, możesz ją albo polubić albo ignorować, ja się poddałam. To co wyprawia mja teściowa nadaję się na obszerna powieść w odcinkach pod tytulem "jak nie zwariowac" :-) w 3 lata! Miotałam się, ciskałam, kombinowałam jak ty....nie ma szans, zawsze tesciowe będą mieszały taki ich urok:-). ozraiwma i zycze powodzenia:-).

Gość iza24.
wierze za to moja jak sie dowiedziala ze w ciazy jestem bardzo sie zdenerwowala a teraz o malo by sie za kevinkiem nie zesrala dobrze ze t ak dlaeko jestesmy ,ale to jest terz powod ze chca sie tu przeprowadzic bos trasznie tesknia...

Gość iza24.
i w dodatku od wrzesnia nie rozmawiamy juz ....problem jest teraz taki ze oni chca tu przyjechac w odwiedziny i co ??? mysli ze bedziemy normalinie rozmawiac mimo to ze sie poklucilysmy ? przyjedzie i bedzie wszystko juz ok ? nie wiem jaks ie mam zachowac ,ale chyba sie jej poprostu zapytam po co przyjechala?

Gość A258
Ja uciekłam od moich rodziców, bo teściowie nie wtracają sie za bardzo.