Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emper

jak z tego wybrnąć? czy ona jest nimfomanką?

Polecane posty

Gość emper

Mam dziewczyne z którą jestem prawie dwa lata. Odkąd ze soba wspolzyjemy bierze tabletki Yasmin, ktore są dosc drogie, ale z tego co wiem ona tylko te moze brać. Wczoraj oznajmila mi, ze musi z nich zrezygnowac bo sa za drogie a kochamy sie raz na tydzien i jej to nie wystarcza! Powiedziala,ze musze pzrerzucic sie na prezerwatywy, a wie ze tego nie lubie. Wiem ze zrobila to zlosliwie bo jej zdaniem za rzadk oto robimy. Jestem u niej codziennie, a kochamy sie ok. raz w tygodniu.mysle ze to jest ok.a ona chce wiecej! jak jej mam pzremowic do rozumu? czy ona jest nimfomanka?

Gość pipppppa
A dokładasz sie na tabletki?

Gość to ty jesteś walnięty
wiesz w ogóle co to jest nimfomania? :O

a czemu nie chcesz więcej? to chyba tu jest problem i coś dziwnego..

Gość emper
dokladam jej 10 zl

Gość pipppppa
hm, to trochę mało. Dziewczyna ma prawo zrezygnować.Wiesz czy się dobrze czuje? Może ma jakieś dolegliwości lub przeciwskazania? By the way - dla mnie byłoby dziwne bzykać się raz w tygodniu.

Gość emper
uwazam ze raz w tygodni u wystarczy, a widze ze ona bychciala czesciej i potem jest smutna i zla.Chyba ona ma jakis za duzy tmeperament sexulany..

Gość ha ha ha ha ha
to jest prowokacja. nie dziwie sie , że dziewczyna nie chce brać tabletek , dla 4 stosunków w miesiacu. to nie oplacalne. A poza tym seks 1 raz w tygodniu, gościu to nie ona jest nimfomanką tylko ty jestes oziebły. ja tam moge 7 razy w tyg i nie uwazam sie za nimfomanke

Gość emper
ostatnio mi nawet powiedziala ze pzreze mnie czuje sie niedowartosciowana bo nie wie czem,u ja jej nie chce! przeciez to chore. PS. Po tabletakach czula sie dobrze

Gość znajdzie sobie
kochanka, wierz mi. Ile ty masz lat 50 , ze już nie mozesz ?

Gość eeeee że co
?? jestes facetem i nie chce ci sie bzykac? chyba jest z toba cos nie tak! moj facet mogłby to robic po 3 razy dziennie!

Gość to ty jesteś walnięty
widujecie się codziennie a kochacie się raz na tydzień? :O Weź się chłopie nad sobą zastanów, bo to Ty masz problem nie twoja dziewczyna :O

Gość ufka
to ja też jestem w takim razie ta nimfomanka . Uwaga zakładam nowy topik " jestem nimfomanką"- proszę ładnie sie wpisywać

Gość emper
nie ejstem oziebly. i to nie zadna prowokacja niestety.tylko musze to jakos rozwiązac. co mam zrobic? jak ona mi ciągle o tym sexie to m isie wszystkiego odechciewa

Gość kama....
Też uważam,że raz w tygodniu to niewiele-ale to,że macie inne temperamenty to może być problem...A w jakim jesteście wieku??? Zanim zaczełam pracować i byłam na studiach dziennych to mój chłopak kupował tabletki-ja tylko załatwiałam recepty.

Gość pipppppa
Masz w dupie ją i jej potrzeby. Nawet nie rozważasz możliwości czętszych stosunków lub choćby pieszczot np. oral, tylko szukasz winy w dziewczynie.

Gość hehehehhehehehehehhehehe
to chyba wszystkie kobiety są nimfomankami !! buhahahaha...... albo to prowokacja, albo koleś jest tak durny, że szkoda słów... nie ma to jak zwalać swoje problemy na innych! impotent jeden....

Gość emper
mam 23 lata.. ona 24...lubie sex..ale to nie znaczy ze co drugi dzien mams ie bzykac tylk odlatego ze ona chce!!!

Gość 10 dych jej dajesz
No normalnie śmiech na sali :D:D:D A wiesz ile te tabletki kosztują? U mnie prawie 60zł. Nie kazdego stać żeby tyle wydać dla 4 (słownie: czterech) stosunków w miesiącu :O

Gość pipppppa
Aaaa widzisz. A minetka może, albo palcóweczka? Jestes takim egoistą, że żal mi Twojej laski. Ty masz ochotę raz w tygodniu7 spuścić z krzyża i jest ok, ale jak ona ma chętke na bzykanie to już źle.

Gość co drugi dzień
dlaczego tak rzadko? :P

Gość ciekawe że to ona ma się
zabezpieczać bo on nie lubi:P kurcze jak to nie jest prowokacja to ja bym spieprzala od takiego faceta

Gość emper
moze tak jest dlatego ze z poprzednią dziewczyną widywalam sie rzadziej i rzadziej mielismy okazje, wiec jak juz mielismy mialem wieksza ochote po prostu. natomiast teraz z nią...widze sie prawie codziennie, ona mieskza sama wiec okazja jest non stop i dlatego mnie to tak nie rajcuje. nie wiem.ona jest jakas niewyzyta..po dwoch latach moglaby sie troche uspokoic..

Gość pipppppa
Zgadzam się.

Gość pipppppa
Ale ty głupi jesteś. Zgadzam się było do poprzedniego postu a nie twojego. Mam nadzieję, że dziewczyna cię rzuci.

Gość a jakbyście ze sobą
zamieszkali to nie robiłbyś tego wcale bo by Ci się znudziło? :O

Gość to musi być prowokacja
faceci nie są aż tak walnięci :O

Gość pipppppa
A myśle, że niektorzy są.

Gość kama....
Norma to chyba 3razy w tygodniu a ludzie w waszym wieku kochają się zwykle częściej.... A piszesz,żeraz w tygodniu-ale może częściej dochodzi do pieszczot, peedingu, czy sexu oralnego???