Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka

ważne!!!! czy wody płodowe mogą odchodzić stopniowo?

Polecane posty

Gość przyszła matka

ta chyba jest w moim przypadku, bardzo się martwię

mi lekarz powiedział że mogą się sączyć.A właściwie co Ty tutaj jeszcze robisz? leć do lekarza.Moze właśnie wszystko siezaczyna?

Gość nie powinny
sie sączyć !!!!ja tak miałam w 7 m-cu i urodziłam wczesniaka choć lekarz zapewniał że wszystko ok. A ja miałam zakażenie wewnątrz maciczne:O

Gość nie powinny
droga przez która sącza sie wody płodowe to tez droga dla bakterii grożnych dla dziecka

Gość nie powinny
zależy tez w którym jesteś miesiącu ???

Gość nie powinny
a wody płodowe odchodza normalnie "jednorazowo" a nie przez długi czas...to totalna bzdura !!!rodziłam 2 razy i wiem ...lepiej leć do lekarza

Gość ninioo
jeżeli sa to wczesne tygodnie ciąży to w takich przypadkach zakłada się specjalny krążek podtrzymujący ,albo mozna sie zaopatrzeć w specjalne paski badające czy to po prostu mocz czy już wody płodowe ... ale w żadnym wypadku nie powinny się saczyć wody płodowe no chyba ,ze to 9 m-c....:)

o sączeniu miałam na myśli jak zbliża się termin porodu.Tak mi mówił lekarz jak i w szkole rodzenia.Wiadomo że wcfześniej jest niebzepieczne

mi wody płodowe odchodziły chyba przez 2 tyg a ja myslałam ze popuszczam mocz. Tak mi tez powiedział ginekolog. Jak poszłam do szpitala rodzic to sie okazało ze mam mało wod. Wiec wtedy juz wiedziałam ze to nie był mocz. A potem dostałam kroplówke na przyspieszenie porodu bo juz byłam 2 tyg po terminie i wody mi odeszły całkowicie. Dosłownie hlustło. Ma sie wrazenie ze sie sika ale nie ma sie nad tym panowania.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaa
mi wody odchodzily stopniowo, ale nie tak kropelka po kroplece-bo juz pare razy mialam bielzine mokra na a gin mowil ze to nie wody jak mi odchodzily to z podpaska musialam juz chodzic, czulam jak sie sacza uczucie jak na okres-tzn takiego odplywania jak w okresie krwi-teraz wod