Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hot Chic

Czy wam też przykro jak facet mówi o seksie z byłymi???

Polecane posty

Bo mnie się bardzo przykro zrobiło.Wiem,że teraz jest ze mną...że wcześniej i ja kochałam się z paroma mężczyznami ale jednak jak mi opowiadał jakie pozycje lubi,że z byłą był też anal,którego ja nie uznaję to zrobiło mi się bardzo przykro...Normalnie nie chce mi się z Nim gadać...:( Czy Wy też tak macie? Czy traktujecie to jako \"było-minęło\" i już.?

Gość Sinistra
nigdy mi żaden facet nie opowiadał detali swojego współzycia z innymi kobietami :o

Gość na jaką cholere
on ci to opowiada ...! zacznij też coś fantazjować i zobaczysz jak mu bedzie miło ...wtedy z nim o tym pogadaj .. jeśli bedzie mądry to zrozumie :)

a o co ty jesteś zazdrosna? o jego przeszłość, przecież to chore, i tak jej nie zmienisz. Powiedz mu że dziwnie się czujesz jak on ci opowiada o byłych, że to juz za nim, a teraz jesteś ty. A jak nie pomoże to wychwalaj swoich byłych. Powinno pomóc

Gość hmmm no
kwestia czy to Ty go wypytujesz czy to on opowiada?

Rozumiem Cię, to typowe u kobiet, więc nie nie dołuj. Ale wiedz też, że facet potrafi rozgraniczyć seks od uczucia, więc jak Ci mówi o swoich byłych, to jest w tym zero emocji, to tak jakby Ci opowiadał o wypadzie z kolegami w góry... I dlatego lepiej, by facet nie mówił swojej dziewczynie za dużo o \"przeszłości\" - dla jej dobra. :)

To nie jest tak,że on nagle wyjeżdza z tekstem a z moją byłą to....Po prostu rozmawiamy o wszystkim i ostatnio jakoś się zgadaliśmy o swoim doświadczeniu w łóżku i dalej to juz tak samo...Co lubimy,czego nie tolerujemy itp...

Gość hmmm no
wiec co nieco juz wiesz o jego przeszlosci, nie wchodz w szczegoly i nie mysl o tym, co juz wiesz potraktuj to jako lekcje instruktazowa co robic, czego nie i nie wracaj do sprawy a jesli on bedzie chcial to powiedz mu, ze jest to dla ciebie niewygodny (nieprzyjemny) temat - napewno zrozumie :)

Moj okropnie sie denerwuje gdy ja mu mowie o swoich bylych i niewazne czy chodzi o sex ...jest zazdrosny o wszystko co bylo w przeszlosci...szok.

Myślę,że już do tego nie wrócimy.Bo uważam,że było minęło :)

Gość hmmm no
i bardzo dobrze :) a co do tej przykrosci ...to mysle, ze to normalne, ze tak poczulas ale tak jak piszesz bylo - minelo, teraz jestescie razem i ciesz sie tym!!!

Pewne jest jedno... Wie, że denerwuje Cię to jego opowiadanie.I myśli, że wjedzie Ci na ambicje mówiąc, że z byłą był anal, a Ty go nie uznajesz... Porostu w ten sposób chce \'wjechać Ci na ambicję\' To ich taka \'psychologia\' :| :/

Powiedz, żeby Ci nie wspominał o swoich byłych, bo Ci to działa na nerwy. Swoją drogą facetowi brak taktu i wyczucia.

Gość NightExpresss
nie, bo jestem jego pierwszą :)

Gość do diabła............
to jakiś psychopata, chwali się tym co z innymi robił. z kim ty się zadajesz dziewczyno?

zrobiłem se notatki: NIGDY ALE TO NIGDYnie gadać o sexie z byłymi Z OBECNA Kobietą :classic_cool:

Gość samobrona Endriu Warchoła
co to za rolnik co mówi jak orał zeszłoroczną bruzdę ???? :O wiadomo że raz idzie wzdłuż a raz w poprzek !!!!!! :D

Gość Czemu nie...
Może ma jakieś braki i mówiąc o tym je uzupełnia? Opowiedz mu o swoich przygodach! Ciekawe jak on się poczuje?

Gość oczko w głowie
:O