Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj dylemat

do kobiet po 30-tce ktorych maz jest pierwszym partnerem sexualnym

Polecane posty

Gość moj dylemat

czy jestescie, bylyscie wierne??

Gość opa
byłam i będę

Gość ja byłam
Byłam wierna przez 20 lat.

Gość mezatka36
bylam wierna, jestem 16 lat po slubie+4 lata "chodzenia". czy pocalunek z innym to zdrada? chyba tak. a wieksza zdrada to chyba to, ze mysle o czyms wiecej. ops, ale sie porobilo.

Gość mężatka 31
Tak mój mąż mój jedyny partner! Byłam wierna przez kilkanaście lat(czyli zawsze!). I niestety stwierdzam że na dobre mi to nie wyszło (palant nigdy tego nie docenił!) Smutne ale prawdziwe! Pozdrowionka! ;-(

Gość malgonia-24
mam dopiero 24 lata ale wiernosc mi sie nie oplacila.jestesmy razem 4 lata od pol roku razem mieszkamy ale jak je tylko gdzies wyjade to on juz umawia sie z inna i teraz przestalam sie przejmowac czy on kogos ma czy nie bo mam juz dosc placzu w poduszke. poznalam faceta ktory pokazal mi ze wcale nie musi byc tak jak ja to widze,tzn.on sie umawia a ja siedze w domu i placze. i teraz tez mam prezyjaciela ktory jest dla mnie bardo wazny .bardzo mi pomaga i chyba polaczy nas cos wiecej....

Gość lanka
byłam wierna przez 14 lat ale, ale czasy się zmieniają więc i zmieniam się ja, czy wytrwam? Zaczynam się zastanawiać, a może by tak.....

Rzeczywiście, sporo 30-latek (dzieciatych mężatek) przeżywa kryzys w małżeństwie i rozważa zdradę...

I co ciekawe, są to właśnie kobiety, któych mąż jest pierwszym i jedynym (do czasu zdrady) facetem, a ślub wzięły w wieku 18-23 lat.

Gość fafdd
Mam 30, jestem z moim pierwszym i jedynym partnerem. Nie czuję potrzeby czegoś innego.

Gość fafdd
Dodam że powtarzam sobie jedno: jest w życiu wiele rzeczy których nie zaznam. Nie skoczę do wody z wysokiej skały, nie zgłębię sztuk walki, nie przelecę samotnie nad Atlantykiem. Do tych spraw należy też skok w bok. Kto powiedział że trzeba szaleć w seksie, szukac czegoś nowego? Czy nie lepiej już realizować się w innych dziedzinach? Osobiście już wolałabym popracować nad tym lotem nad Atlantykiem zamiast zrobić sobie taką krzywdę jak powikłania emocjonalnie i zdrada człowieka który mi ufa. Nie chcę też spróbować z kimś innym z czystego egoizmu. Ja uwielbiam czuć się dobrym, szlachetnym człowiekiem i tej satysfakcji i spokoju wewnętrznego nikt mi nie odbierze. A, gdybym chciała być z kimś innym, najpierw skończyłabym poprzedni związek.

Gość jeden z wielu facetów
Tylko pogratulowac madrosci. twój facet to szczęsciarz. Kobieta, ktorej mozna zaufac, która jest miłoscia ale i przyjacielem. Zycze samych szczesliwych chwil.

Gość żona 34
ja mam od 14 lat tego samego i tak mi dobrze szaleć można i z TYM JEDYNYM bo kto będzie miał większe doświadczenie i realizacje siebie ktoś kto prześpi się z 10 facetami po parę razy, czy z jednym miliony raz ;) inna rzecz, żę przecież człowiek zawsze fantazjuje, jest ciekawy jakby to był np. w trójkącie ;) (marzenie panów) ale czy trzeba każdej naszej ciekawości ulegać. jestem i będę wierna 🌻 niczego mi nie brak...

Gość ***54321
To ja się także wpiszę :). Choć dla mojego męża nie byłam pierwsza, on dla mnie tak :). Między nami jest też dość duża różnica wieku, więc nawet nie sądziłam, że inaczej mogłoby być. Dołączę się do szczęśliwych i wiernych powyżej. Jesteśmy małżeństwem 17 lat a ja w sekscie wciąż odnajduję coś naowego, unikatowego. Nigdy się nie zastanawiłam jakby to było z kimś innym, nie mam potrzeby. Dla mnie seks, tylko z miłości, więc musiałabym najpierw przestać kochać mojego męża. A to się nie stanie. Czuję się szczęśliwa, bardzo kochana i kocham. Pozdrawiam wszystkie Panie.