Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaX

Sex a problem z pęcherzem

Polecane posty

Gość MartaX

Dziewczyny mam do was .... pytanie.. czy wy macie taki problem ?.. ze Po seksie.. chce sie sikac...ale to normalka.. ale...zauwazylam..to ze jak po seksie.. po 2 dniach mnie drazni pecherz moczowy... ze normalnie sikac mi sie chce non stop..az musialam wyrwac z nocy pare razy...ile mozna :| nio to zaczelam brac tabletki Urinal to tabletki z zurawin.. po nich lepiej sie czuje mniej sikam i mniej piecze.. bo ile mozna do kibla w dzien bylam setki razy.. nawet kropelki..to juz mnie tak piecze.. ze nie do wytrzymania.. :| ciekawi mnie czy wy takze macie problem jak ja ? zawsze po seksie dobrze sie czujecie ?.. bo mnie tylko dopada pecherz moczowy.. dziwne....

Gość kdkd
kup sobie herbatke z żurawiny albo urosept i pij zawsze po stosunku lub na drugi dzień.

Gość fanzlalka
radziłabym Ci isc do ginekologa!!!!!!! ja cierpie na niewydolnosc nerek czesto mam problemy z pecherzem jak i cewka moczowa...wiec nefrelog nawet kazal mi isc do ginekologa wiec poszłam poszłam powiedzial mi ze niektóre kobiete maja jakby głebiej schowana cewke(niewiem jak to powoiedziec) a niektóre maja ja blisko ujscia pochwy ja naleze do tych osb i te osoby są narazone bardziej na choroby układu moczowego ( czyli często oddawanie moczu) moze ty tez należysz do tych osob..w każdym razie radzie Ci isc do ginekologa..bo moze jest jakas inna przyczyna

Gość fanzlalka
lekarz zapisla mi wtedy pamietam czopki dopochwowe