Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Dokładnie psychol. Nie dość, że nie potrafił upilnować chomika w klatce i go zadeptał, to jeszcze sobie pier.dolony heheszkuje Bo to fajna anegdota powiedzieć mój zdeptany chomik miał w sobie więcej wigru niż malowany w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Dokładnie psychol. Nie dość, że nie potrafił upilnować chomika w klatce i go zadeptał, to jeszcze sobie pier.dolony heheszkuje Tacy ludzie nie powinni nigdy mieć żadnych zwierząt, ciekawe jakby tak jego polamać w 5 miejscach kręgosłup i zostawic. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: to słabo... s uka chciala jesc? no niezle... No warczala chciała zjeść to dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No warczala chciała zjeść to dziecko a jakby siostra ci zostawila dziecko to pozwolilbys je zjesc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tacy ludzie nie powinni nigdy mieć żadnych zwierząt, ciekawe jakby tak jego polamać w 5 miejscach kręgosłup i zostawic. Miałem dużo zwierzątek dwa psy, trzy pspuszki, dwa szczurki, kilka chomików, swinke morskom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: a jakby siostra ci zostawila dziecko to pozwolilbys je zjesc? No nie ja tego psa bilem żeby się ogarnol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu W ogóle mojom pierwszom pasjom w życiu były zwierzątka dopiero później odkrylem gry video gdy reklamowali pegasusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu A nie jeszcze wcześniej pcety i atarii ale dopiero pegasus wciagnol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 59 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No nie ja tego psa bilem żeby się ogarnol Psa biłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No nie ja tego psa bilem żeby się ogarnol Nawet rybek bym ci nie zostawiła pod opiekę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 88 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Dokładnie psychol. Nie dość, że nie potrafił upilnować chomika w klatce i go zadeptał, to jeszcze sobie pier.dolony heheszkuje Najgorsze właśnie jest to, że on traktuje to jako zabawną anegdotę. Zero refleksji i empatii tylko robienie sobie heheszków z cierpienia zwierząt naprawdę źle o nim świadczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Psa biłeś? Tak ...lalem dobremana az fruwala gdy warczala i nie moglem wyjsc z chaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Najgorsze właśnie jest to, że on traktuje to jako zabawną anegdotę. Zero refleksji i empatii tylko robienie sobie heheszków z cierpienia zwierząt naprawdę źle o nim świadczy. Jak by ci odgryzla kawalek lydki jak paru osobom to sama bys jej przypíerdolila i to nawet szczitkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 59 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak ...lalem dobremana az fruwala gdy warczala i nie moglem wyjsc z chaty Po co trzymać zwierze nad którym nie panujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Raz koledze spodnie porwała i zostal w gaciach chciał żebym odkupil a ja mówię trzeba było jej przý...ic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 196 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Najgorsze właśnie jest to, że on traktuje to jako zabawną anegdotę. Zero refleksji i empatii tylko robienie sobie heheszków z cierpienia zwierząt naprawdę źle o nim świadczy. Stara się kryć i zgrywać fajnego sukcesmana, ale jest tak nieogarnięty mózgowo, że co chwila sie wysypuje z koszmarnymi faktami. Potem twierdzi, że już spuszcza kupy, chomiczek za jakiś czas też nie będzie się zabawnie wił w wiórkach. A prawda jest taka, że jest bezmyślnym i bezuczuciowym ułomem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Po co trzymać zwierze nad którym nie panujesz? Ja panowalem pięściami ale później oddalismy bo dziecko i chciała jeść płody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja panowalem pięściami ale później oddalismy bo dziecko i chciała jeść płody Dla mnie to niepoważne. Po co mi zwierze które muszę lac bo jest yebniete z natury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Stara się kryć i zgrywać fajnego sukcesmana, ale jest tak nieogarnięty mózgowo, że co chwila sie wysypuje z koszmarnymi faktami. Potem twierdzi, że już spuszcza kupy, chomiczek za jakiś czas też nie będzie się zabawnie wił w wiórkach. A prawda jest taka, że jest bezmyślnym i bezuczuciowym ułomem. Ale to nie koncert życzeń ani randka internetowe ja nie szukam nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Dla mnie to niepoważne. Po co mi zwierze które muszę lac bo jest yebniete z natury Była mikusia tylko coś jej odwalalo jak się wychodzilo z mieszkania albo przy misce z jedzeniem albo z płodem siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Była mikusia tylko coś jej odwalalo jak się wychodzilo z mieszkania albo przy misce z jedzeniem albo z płodem siostry Bo opuszczeniu macicy to już nie jest plod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Nawet rybek bym ci nie zostawiła pod opiekę. Słusznie i weż go zastrzel Elcia, ale z kapiszonów ... nie ostrych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja panowalem pięściami ale później oddalismy bo dziecko i chciała jeść płody Na twoim miejscu nie miałabym tu o tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1614 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak by ci odgryzla kawalek lydki jak paru osobom to sama bys jej przypíerdolila i to nawet szczitkom Psa trzeba umieć wychować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 88 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak by ci odgryzla kawalek lydki jak paru osobom to sama bys jej przypíerdolila i to nawet szczitkom Myślisz że psa przemocą wychowasz? Agresja rodzi tylko większą agresję bicie zwierzęcia to nie jest żadna metoda jeśli pies jest realnie niebezpieczny i nie da się nad nim zapanować to trzeba go uśpić. Jeśli masz takie odruchy że psu trzeba przy...ić, to nigdy nie powinieneś mieć żadnego zwierzęcia pod opieką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 131 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Nawet rybek bym ci nie zostawiła pod opiekę. A pilnowalem dzieci za pieniądze a siostrzeniec to wakacje u mnie był i wolał to od disnejlendu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 558 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Słusznie i weż go zastrzel Elcia, ale z kapiszonów ... nie ostrych Ja mogę tylko go zastrzelić raz a porządnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja mogę tylko go zastrzelić raz a porządnie. Prędzej mu dildo w duupe byś wsadziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja mogę tylko go zastrzelić raz a porządnie. Spoko, strzał z liśćia w bużkę też wskazany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A pilnowalem dzieci za pieniądze a siostrzeniec to wakacje u mnie był i wolał to od disnejlendu. Przecież ty jesteś peedofilem kto ci dzieci pod opieką zostawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach