Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradżcie mi coś mądrego

Muszę wytrzymać do 3 ucząc się poradźcie jak to zrobić

Polecane posty

czyli jakiś egzamin? Mam podobny problem: robie plan na cały dzień czego i ile powinnam się nauczyć. Jednak w ciągu dnia okazuje się, że mam kupę innych obowiązków i nici z nauki. Zostawiam wszystko na wieczór, ale oczywiście robię się senna i znowu nic z tego.

Gość karolina ze szczeciną
po pierwsze: wylacz kafe :P

weszłam tylko po radę...mam przerwę kolokwium w piątek

Gość 21laaaatka
ja sie zawsze otywuje tym,ze jutro jak bedze miec np egzamin to wszyscy beda obkuci tylko nie ja i ze kazdy dostanie dobre oceny tylko nie ja i ze pozniej bede zalowac ze sie cala noc nie uczylam i to mnie motywuje...poza tym nie ucze sie na lozku ani w lozku tylko przy biurku...jak czuje ze usypiam to ide sie do kogos odezwac jak spia to wtedy poprostu przechodze sie po chacie i np robie sobie kawe albo cos do picia...zycze wytrwalosci:):):))):)

Gość współczuję
mam to za sobą. Prysznic, raczej chłodny i łyk wody gazowanej

Ja już mam intensywne kucie za sobą - i na szczęście z dobrym efektem :) A polecam co polecam? Kawa, kawa i jeszcze raz kawa - stary sposób ale sprawdzony (chociaż na mnie po 22 to już słabo działa ale lepsze to niz ni), ewentualnie jakiś energy drink, np. Red Puls. Wyłączyć radio, tv itd, postarać się skoncentrować na tym co bedzie się wkuwać, no i pogodzić sie z faktem, żę tak czy inaczej kuć będziemi - a co za tym idzie - nie należy szukać sobie innych zajęć (ja tak zawsze robię - czyli robię wszystko tylko zeby nie kuć). No i dobrze by było przewietrzyć chociaż trochę pokój.