Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dziwne uczucia

Zrobiłam to pierwszy raz i mam wyrzuty straszne

Polecane posty

Gość mam dziwne uczucia

Strasznie się czuje od dłuższego czasu pracuję w Dover. Mieszkam sama. Przyjaciele to głównie obcokrajowcy. Ostatnio byłam w złej formie psychicznej. Pocieszał mnie kolega z pracy czarnoskóry Anglik. To pewnie dlatego. Przespałam się z nim. Teraz tego załuję. Jakby moja katolicka rodzina się dowiedział o tym. Nie wiem chyba wykleliby mnie. Jak kiedyś powiem chłopakowi ,że przed nim spałam z murzynem. to też mnie zlekceważy....

Gość móżyn też człowiek
i bliźni :D

Gość morfea
No raczej nie powinnaś opowiadać facetowi o swoich byłych z którymi spałaś. Czarny, czerwony, biały czy żółty - facet tego może nie strawić. To jest bardzo czuły punkt u mężczyzn i rusza to bardzo ich dumę męską jak kobieta wspomina o swoich byłych a już nie wspominając o seksie z jakimś z przeszłości!! Ja na Twoim miejscu rodzinie też bym się nie chwaliła, co najwyżej jakiejś przyjaciółce. Pozdrawiam!!

Gość hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee
i jak nie masz porównania bo wcześniej nie ssałaś białego penisa, zaczęłaś z górnej pólki od czarnego. Teraz pojdzie jak z płatka:)

Gość W Anglii od 5 lat
wiesz ja tez miałam taki dylemat na początku. To co robię na emigracji się nie liczy:):):):) tego w Polsce nie widzą i nie wiedzą:) heheh na szczęscie:)

Gość P.R.O.W.O.K.A.C.J.A
jakiegoś zakompleksionego polaczka:o osoby dorosłe, czy to kobiety, czy mężczyźni, mogą robić co chcą i nikomu nic do tego

Gość masakra.
E Anglii od 5 lat ----> brawo, naprawdę brawo. Potem się dziwić, że cała Europa trąci o Polkach dziwkach. To na swoim powinnaś robić co Ci się podoba, a "tam" to się trzyma fason - sztucznie bo sztucznie ale jednak wypada.

Gość 768686886
heheh no ale pierwszy raz musialaś to robić z murzynem...desperacja chyba...

Gość czarny zenek
hehehe powiedzmy sobie szczerze chciałaś poczuć czarnego bolca to poczułaś, teraz musisz szukać samych czarnych by ci przepchnęli rurę

Gość 768686886
teraz to już poleci...........

Gość mam dziwne uczucia
ale jesteście żałosni!!! 5 lat w Anglii czemu tak robisz?