Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fremuga

Czy moge powiedzieć facetowi ze..

Polecane posty

Gość fremuga
nie bzykne sie z nim ot tak po protstu bo jest kochany, cudowny, dobry, i jest po przejsciach... nie chce go ranic... nie chce byc swinia.....

Gość ghjklgf
framugo daj mi namiary na tego pana, chetnie wypieszcze mu machometa :classic_cool:🖐️

Gość sexi blondynka basia
Ty fremuga to jakas dziwna jesteś...:o

Gość Basiu
sexi blondynka basia tak Ciebie! gdzie mieszkasz? uwielbiam Basie blondynki!

Gość ghjklgf
oraz wycyklinuje mu tors swoim jezykiem ;)

Gość ghjklgf
dodam jeszcze ze na codzień pucuję szyszki mojemu psu :classic_cool:, a on w zamian robi mi obwodnice w mojej dolinie rozpudy :classic_cool:

Gość sexi blondynka basia
bierz go zanim się okaże, że go jakaś inna "wykorzystała":P;);(

Gość ghjklgf
czy mam isc z tym na policję ??? :classic_cool:

Gość Basiu
sexi blondynka basia a wiec mogę Cię wziąść zanim inny Cię wykorzysta?

Gość emhetep
jesli sa przyjaciółmi to mysle ze wazniejsza jets rozmowa niz kuszenie... ale mysle ze to nie powinno wygladac tak ze powiesz mu 'musze zerwac z Toba kontak bo mam na Ciebie ochote' bo to by było dostadne a jednoczesnie głupio by brzmiało... poiwedz mu ze musisz zerwac kontak bo czujesz cos wiecej,i musi ci to minac, musisz sie z tym pogodzic albo to zwalczyc a jego bliskosc ci to utrudnia...moze cos w tym stylu mozesz tez powiedziec wszysko sczezrze, ale nie w taki sposob by czul powinnosc tego by sie z Toba przespac, lub w taki zeby mu to zbytnio schlebiało jesli to super przyjazn to Ty najlepiej wiesz jak trezba znim rozmawiac :) powodzenia

Gość powiem tak
ja mialam identyczna sytuacje do czwartku....wyznalam swe uczucia,czulam ze musze,odkrylam sie cala z uczuc...a on ...milczy....nie dzwoni,nie pisze......to dopiero boli,ale ma to tez plusy,czuje ulge ze wyrzucilam to z siebie....a czas zaleczy rany...czy tego chcesz??????

Gość fremuga
Boże, nie wiem... nic juz nie wiem.... Moze po prostu na jakis czas przestane sie z nim kontaktowac. Moze sie to jakos samo rozwiąże.. Moze jednak sam zrozumie, i nie pozwoli mi sie tak upokorzyc... :(

Gość ghjklgf
Do sobowtóra - fajny podszyw. Dawaj dalej, lubię takie klimaty :) To jest chyba to, co tu mnie najbardziej bawi. :D

Gość powiem tak
jesli chcesz to postaw wszystko na 1 karte,ale licz sie z tym ,ze jak wyznasz to juz go nie zobaczysz ,a zerwanana nic nawet zwiazana nie jest juz taka mocna ,pamietaj o tym