Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy śpisz i ty

SPAć SPAć SPAć SPAć!

Polecane posty

Gość raz dwa trzy śpisz i ty

Czy ktoś też tak ma? Siedzę w pracy i myślę o spaniu, jestem w sklepie i myślę o spaniu, teraz też myślę o spaniu. Właściwie to zaraz się kładę. Czy to jakaś choroba? Ciągłe zmęczenie i chęć przykucia sobie do głowy poduszki.

Witaj,mi też bardzo często chce się spać,mogę spac i spać i jestem wciąż niewyspana,a najczęściej tak jest gdy jest zimno.

Gość pomozzzcie
ja mam tak samo ostatnio klade sie spac o 20 dzis wyjatek ale jeszcze tylko zabki i zmykam w szkole senna na randce tez :( i najchetniej przespalabym cale zycie heeh

Gość pomozzzcie
wiesz ja mam chore nerki to zmeczenie jest objawem ale nie myslalam ze az tak :(

Właśnie czytam maile co mnie jeszcze bardziej usypia.Ale czytałam na forum że ma tak dużo ludzi.Ograniczam cukier,bo podobno wpływa na senność.Nie robiłam już dawno badań ale myślę że jestem zdrowa.Prowadzę bardzo aktywny tryb życia,bo tańczę po kilka godzin dziennie.W ten weekend muszę wstawać o piątej rano a położę się pewnie ok 23 i nie wiem jak wyrobię(wykłady).Kupiłam sobie herbatę Yerba Mate,może coś pomoże.Kawy narazie nie piję.Są też dostępne w Rossmanie tabletki \'\'Energina\",których używałam w czasie sesji i też po,i myślę że pomagają,ale ostrożnie z nimi,bo teraz codziennie mnie ciągnie by je wziąć,gdy nie mam już sił.

Gość krowa zielona
może też tak być jak jesteś niskociśnieniowcem:)

jest taka choroba narkolepsja, ale obawia sie naglym niespodziewanym zasypianiem a nie samym mysleniem o snie takze moze to po prostu przemęczenie ;)