Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaz kostrzyna

mój mąż powiedzial mi ze mam brzydkie piersi i żebym zrobila operacje biustu!!!!

Polecane posty

Gość no dzieki dziewczynkiii
dzieki za pocieszenie:) przykro mi tylko ze on woli mniejsze biusty ..jakos jego koledzy ciagle mi prawia komplementy i oczu od emnie nie odrywaja ..wiec dziwie sie ze akurat on to wyjatek ..moj włąsny facet:(

Gość jak patrze
coś mi tu brzydko pachnie mam wrażenie że masz mały biust tylko chcesz wmówić kobietą z większym jakie to mają krowie cyce :o czysta prowokacja ... wyczuwam na odległość :D ŻAŁOSNE

Gość kasiaz kostrzyna
no wybacz ale jesli ja mam maly biust to dziwne.. mam miseczke d a to niemaly biust przeciez.. mi sie moje piersi popdobaja i faceto ale mojemu chlopu nie ..zrozum..

Gość lybaaaaaaa
smutna prowokacja a laski tak namietnie pisza hahaha

Gość XeniaX
Naprawde ten twoj chlop... eh szkoda slow. Powiedz mu zeby tyle tv i gazet nie ogladal, bo prawdziwe kobiety tak wygladaja jak wygladaja i nie sa z zasady podobne do Paris Hilton.

Gość a z jakiego
ty kostrzyna jestes ,bo mozemy si e z twoim meżem rozmówić :)

Gość a z jakiego
noo z odrzańskiego czy wielkopolskiego ,bo coś mi dziwnie znajoma jesteś hmmm?

Gość ...---
co za palant... mój gada, że mam za małe (80c)... przytyłam 3 kg. i pojawiły się takie białe kreseczki na biuście...:-( tak sobie czasami myślę, że gdyby z matką mógł uprawiać seks to by się ze mną nie żenił...:-( jego siostra ma ogromny biust... zawsze jak do niej idziemy to nie ma chwili żeby się tam nie gapił, a żeby było fajnie to jeszcze ją tam dotknie w żartach... wtedy mam ochotę go zabić, a najlepiej się rozwieść...:-( pozdrawiam.