Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraimpresja

kto rodzi w połowie marca w Madurowiczu w Łodzi??

Polecane posty

Gość lauraimpresja

ja jakoś w tym termini, ale chcialabym już....:)

odraadzam tez szpital tam nie pomagają kobietom a ni dzieciom zabili dziecko mojej bratowj nawet nie ratowali jej ciąży tylko od razu skrobanie!!!!!!!!!!!!!!! a jak dasz w łabe dużo to coś zrobio

ja mam zamiar rodzić w połowie marca w madurowiczu leżałam już tam kilka razy i jestem zadowolona

gdybym mieszkała w Polsce to na 100% rodziłabym w Madurowiczu!Leżałam w tym szpitalu wtedy gdy wydarzyła się najgorsza tragedia w moim życiu!Złego słowa nie powiem na personel tam pracujący!Wspaniali ludzie i wspaniale się mna zajęli!Nic im za to nie płaciłam!!! Leżałam na patologii ciąży!!!

Gość lauraimpresja
dziękuje za odpowiedzi. Ja wybrałam ten szpital, ponieważ tam pracuje mój lekarz prowadzący, no ale są przecież małe szanse żebym sie z nim spotkała przy porodzie, a powinno byc inaczej. tak , zeby ze swoim lekrzem rodzić i zeby mół zostać przez cały poród. i chodzimy tez tam na szkołe rodzenia, widzielismy ostatnio porodówkę i wygląda bardzo ładnie. myślę, że będzie ok. nie moge tylko zrozumieć, ze odnośnie różnych szpitali są też bardzo różne opinie, jedne dziewczyny chwalą, inne krytykuja. skąd sie to bierze? U nas bedzie Julia termin połowa marca a ja chciałabym juz w tym tyg ciekawe ..... monika , Julia i maciek