Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kivi

POLSEPTOL - dziwny śluz po uzyciu

Polecane posty

Gość kivi

gin przepisała mi globulki Polseptol, poniewaz mam nadzerke, a co sie z tym wiąże- upławy ;/ wczoraj na noc uzylam 1 globulke, a dzisiaj przez cały dzien wydzielało sie ze mnie;) dziwnie dużo śluzu... był on straaaaasznie gesty(co jest tez spowodowane tabl. antykoncepcyjnymi), ale ani troche lepki, mial takze strasznie nieprzyjemny zapach... kiedys uzywałam Clotrimazloum i nie miałam takich objawow... Na ulotce nie ma ani wzmianki na ten temat. Prosze, pomozcie, czy to normalne??

Gość MYsłowice
WItam!! Własnie tez szukam jakiejs porady dotyczacej tego leku,objawow itd. mi lekarz zalecil to brac bo tez mam nadzerke ale jeszcze nei zaawansowana tylko poczatek zebym brala to na noc i spala w podpasce,moim zdaniem ejst to strasznie nei przyjemne ten zapach i wydzielanie sie potem tego sluzu wraz z tym lekiem.a moje pytanie brzmi czy to tak ma wyplywac i jak gleboko to tzreba wsadzac,czy ten lek dziala tez przeciw plemnikowo??(bo tak gdzies na forum czytalam ze przeciw plemnikowo tez - chodz na ulotce nie bylo zadnej wzmianki na ten temat.)