Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić

Nie wiem co robić czy to jest w ogóle miłość ?

Polecane posty

Gość nie wiem co robić

Witam mam problem i nie umiem sobie sam z nim poradzić. Poznałem pewna dziewczynę przez Internet jest od mnie młodsza o 3 lata. Ja pracuje 200 km od mojego i jej miejsca zamieszkania przyjeżdżam do domku w weekendy kiedy mam zajęcia ponieważ studiuje zaocznie. Ostatnio mam sporo wolnego czasu tak wiec chce go spędzić jak najwięcej z nią. Ale problem jest taki przez ten okres w którym się nie widzimy dość często ze sobą smsujemy prawie codziennie. Rozmawiamy o wszystkim raz mi napisała ze się we mnie zakochała i czy ja w niej jak się okazało pobijaku heh :/. Na drugi dzień rozmawiam z nią tzn przez gg i wymiguje mi się z tej odpowiedzi ze sama nie wie boji się wiązać ze ja zranie itp. Nie ukrywam zależy mi bardzo na niej staram się jak najwięcej poświęcać jej czas. Pewnego dnia problemy wynikly miedzy nami napisała ze jestem obojętny ze tylko czule smsy potrafię pisać. Ja z reguły jestem nieśmiały i okaleczone mam przeszłością uczucia nie umiem się przy niej otworzyć, blokuje mnie coś bo nie wiem czy jej zależy na mnie czy tak się spotyka i pisze smsy żeby miała z kim i do kogo. Ciągle pisze mi ze mnie nie zna itp. Nie wie kim jestem i co chce rozwalaj mnie takie teksty. W ogóle ma inne podejście do życia odnoszę wrażenie ze mało co ja obchodzi może się mylę. Nie wiem co robić bo 3 miesiące się spotykamy ja się staram tyle ile mogę ale od niej nic nie mogę zauważyć ze zależy jej na mnie. Nie wiem czy dać sobie spokój z taka znajomością. Pocałunki są bez wzajemności pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ze druga osoba nic z siebie nie daje tylko czeka.

Gość MiQ
Mysle ze ona na prawde sie boi ze ja zranisz. Jesli na parwde ci na niej zalezy daj jej sie poznac. Sprobuj poznac ja. Ona potrzebuje czasu, jak jej pokazesz ze ci zalezy moze tez sie bardziej otworzy:) a jak ci nie zalezy tak bardzo.. no coz.. moze daj sobie spokoj, takie oswajanie jest trudne.

Gość snoepje
Kotek, mi sie wydaje, ze ona po prostu sie boi otworzyc bo boi sie byc zraniona....wytworzylo sie bledne kolo, bo ona boi sie zrobic pierwszy krok i ty takze...a ktos musi przeciez..pomalutku zacznij ja oswajac poprzez okazywanie jej ze ci na niej zalezy...nie mowie tu o jakims "kocham cie", ale o takich malych drobnostkach...przytul ja, jak tego nie odwzajemni, przytul ja drugi raz...a nawet jesli mialoby to byc i sto razy, to po prostu zrob to...a moze ona po prostu nie ma doswiadczenia i nie wie jak ma sie zachowac???

Gość nie wiem co robić
:/ tylko niedawno sie dowiedziałem ze byla z facetem przez 5 miechow z nim mieszkala dla niego rzucila prace zeby z nim mieszkac. ALe on zaczol cpac i go rzucila znalazla inna prace w ktorej ma fest problemy bo ciagle mi o nich pisze. A co najbardziej mnie dobilo ze jest podobno fest chora ale jeszcze nic nie wiadomo ;|. Chce jej pomoc namawiam do rzucenia fajek ale ona jest uparta wogole zyje chwila jak mi mowila heh. Ja tez taki jestem ze nic nie planuje ale bez przesady.

Gość nie wiem co robić
snoepje z tym przytulaniem mi jakos nie wychodzi bo nie ma jakos okazji i tak glupio mi :P heh. No postaram sie jakos to zmienic przez ten czas. :)

Stary, brakuje Ci zycia. Jakiej oczekujesz odpowiedzi? Co my mozemy przewidziec?

Gość Ty nie wiesz a
my mamy wiedziec na podstawie tego co napisałeś, stary daj spokoj, pomysl, myslenie nie boli :)

masz problem...i to serio....ta dziewczyna cie nie zna ... napisz jej tak ze miales problemy w przeszlosci z innymi kobietaki ze cie ranily i sam nie jestes teraz przygotowany na to aby sie przed nia otworzyc....powinienes jej tez zaproponowac ze jezeli nie zna cie i nie jest pewna co do ciebie to przeluzcie spotakie na pozniej aby sie przed spotkaniem poznac lepiej przez smsy. i jezeli napisala cie ze cie kocha, a na drugi dzien mowi ze to nie prawda to nie naciskaj na nia i zostaw w spokoju ten temat... pisz jej tez duzo o sobie i wydaje mi sie ze bedzie wiedziala przez to jaki jestes i poczuje sie pewniejsza...aha i jezeli nie masz zbyt duzo czasu to powiedz jej ze nie tylko na tym zalezy aby sie codziennie widziec z partnerka tylko aby miec z nia jakis kontakt abyscie mogli zawsze o czyms porozmawiac...czy jakas trudna sytuacja bedzie...Zycze powodzenia ;)