Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalalalaaala

kurs kolonojny kto robil opiekun

Polecane posty

Gość aaalalalaaala

ktos robil opiekuna kolonijnego?? jak to wyglda

Ja robilam jeszcze w LO, trwal 3 dni i kosztowal grosze, egzamin byl bardzo latwy, potem moje kolezanki robily na studiach to juz byly z tym jakies wieksze ceregiele... ale nie wiem dokladnie co i jak.

Gość oczywiscie
a czy ktoras z Was byla pozniej na koloniach jako opiekun? Jakie wrazenia? Ja w te wakacje musze zaliczyc praktyki i nie wiem czy jechac na kolonie czy mnoze wybrac cos mniej odpowiedzialnego, np. swietlice..

Ja bylam na koloniach i bylo bardzo fajnie, tylko pieniadze kiepskie :( No i praca od rana do wieczora, wstawalam jako pierwsza a chodzilam spac jako ostatnia, mimo to bardzo milo wspominam ten okres, sama niezle sie bawilam :)

Gość oczywiscie
hmmm a nie bylo jakis nieprzyjemnych sytuacji? ja sie boje ze zawalu dostane ze te dzeciaki mi sie zgubia, utopia, wpadna pod samochod itd :) albo ze bede tam kombinowaly jak zasmakowac zakazanych owocow...przeciez sama wiem jak to bylo:)

Gość tuptusia_1977
robiłam na studiach polecam ;) trzymaj się ciepło

Mialam jeden maly wypadek, dziewczynka skaleczyla sobie noge, czasem tez dzieciaki byly nieznosne, ale ogolnie bylo fajnie, a jak ta dziewczynka sie skaleczyla to jeszcze ona mnie pocieszala, ze nic sie nie stalo :D Dzieciaki mialam fajne i jesli moge doradzic to polecam chlopcow, dasz im pilke i masz ich z glowy, a dziewczynki uwieszaja ci sie po 5 przy kazdej rece i opowiadaja jedna przez druga, czasem jest to meczace.

Gość oczywiscie
a w jakim wieku mialas dzieciaki? Moja znajoma tez byla na koloniach i mowila ze chlopcy to koszmar (8-11 lat) - nie minelo pierwsze pol godziny a jeden dolal drugiemu Offa do Coli, po godzinie byla pierwsza bojka :)

Gość aaalalalaaala
a kto wysyla na ten kurs ?/ czy sami sukaliscie ogloszen

Gość sr0ka
A ile sie zarabia jako opiekun kolonijny?