Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaM.

Jak odzyskać chłopaka? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Babcia Helena
Na stres moje drogie dziecko nie ma nic nad pyszne wypieki domowej roboty :D wiem co mówie.. Piernik Babci Heleny Składniki: - 1 kg mąki, - 4 jaja, - 1 proszek do pieczenia (36 g na 1 kg mąki), - 1 cukier waniliowy, - 1 przyprawa do pierników, - 1/2 zapachu cytrynowego, - 1 łyżka kakao + trochę cynamonu, - 1 łyżeczka zaparzonej kamy, - szczypta soli, - 1 łyżka octu, - 1 słoik ciekłego sztucznego miodu, - 3/4 szkl. oleju, - rodzynki, - orzechy. Jak przyrządzić? Blachę posmarować i posypać mąką. ½ ciasta rozciągnąć na blasze, posmarować kwaśnymi powidłami i nałożyć drugą część rozwałkowanego ciasta. Piec ok. 40 min. w dobrze nagrzanym piekarniku. na koniec proponuje porzadnie pierdnać i nyny 🖐️

Gość MoniakaM.
Ostatnio jednak zaczęłam smierdzieć nietoperzem i to chyba powoduje że chłopcy wszyscy się odemnie stonią. Ale to chyba nie oznacza że jestem gorsza?

ale nie wiem jak się robi takie ciasto :o poza tym nie umiem gotować

MoniakaM. ??? Daj se siana! bo i tak wszyscy wiedzą że nie ja to piszę ja mam nick czarny i MonikaM. a nie Moniaka i nie sonią tylko stronią naucz się pisać

Gość Babcia Helena
nic sie nie martw drogie dziecko,masz tu przepis na szybciutką przekąske,która na pewno ci umili dzisiejszy wieczór :) Składniki: sum ok. 2 kg, kapusta kiszona 50 dag, słonina wędzona 5 dag, cebula 2 szt., czosnek 1 ząbek, olej sojowy do smażenia, dobra śmietana mała, 1 szklanka wywaru warzywnego, przyprawy: papryka słodka w proszku, pieprz czarny, kminek, sól, ziele angielskie 3 ziarna, liść laurowy 2 duże sztuki. Jak przyrządzić? Suma oczyścić i wyfiletować, (skórę zostawić na mięsie, ale dokładnie oczyścić ze śluzu). Posolić, popieprzyć. Kapustę opłukać i pokroić na mniejsze pasma. Słoninę i cebulę pokroić w drobną kostkę. Wraz z zielem angielskim i liściem laurowym wrzucić na patelnię i zezłocić, wrzucić odsączoną kapustę i przesmażyć. Wszystko przełożyć do rondla, najlepiej płaskiego, żeliwnego, z ciężką pokrywką, dosypać pół łyżeczki kminku, posolić i popieprzyć, dodać wywar i dusić na wolnym ogniu do rozsądnej miękkości. Suma obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z wrzuconym doń ząbkiem czosnku. Przełożyć suma do rondla z kapustą i delikatnie go nią przykryć. Całość polać śmietaną i posypać obficie papryką. Jeżeli kapusta była miękka, trzymać pod pokrywką na małym ogniu 5 minut, żeby smaki się połączyły. Potrzebne przybory: Miło by było mieć żeliwny niewysoki rondel z ciężką pokrywką, ale może być każdy inny garnek. smacznego wpier.dalania 🖐️

Dziękuję za przepis dam mamie ona mi to zrobi ale czy to dobre jest chociaż?

Gość kika45
IDZ sie przespij z kims jeszcze..chlopak zobaczy jakie masz rwanie i sam wroci

Hmm...czytam jakby o sobie tylko z drugiej strony. Nie uważasz, że przespanie się z kimś innym jest wyjątkowym idiotyzmem, widocznie go nie kochałaś i tyle, a teraz przemawia za Ciebie zazdrość. Czemu chcesz niszczyc jego szczęście? Jeśli go naprawde kochasz to uznasz,że jest szczęśliwy z ta drugą osobą i zostawisz go w spokoju. Jestem z mężczyzną ponad pół roku, ale jego dziewczyna z która był 6 lat także popełniała takie \"małe gafki\". Nie daje nam spokoju a szczególnie mi a my planujemy wspólną przyszłość...Wiesz jedynie co czuje do niej to obrzydzenie...co wrócisz do niego i znów się stanie \"nic takiego\" Myślę, że nie warto, widocznie to nie było to...

to był taki zimny kubeł wody...szanuj innych a wtedy będzie ok..

Nie jestem zazdrosna tylko nie chcę by ta dziwka z nim była dalej! On zawsze należał do mnie i tylko do mnie! Był moim pierwszym i ja jego też to chyba pierwsza się liczy no nie?!

Gość cichodajka
ja nie zdradzam to mnie wszyscy zdradzaja😭

Gość cichodajka
Co za cham się pode mnie podszywa?

Gość cichodajka
żartowałam :D czasem sama pod siebie się podszywam ,ale to nie był podszyw:P

ale ta zdrada to nic takiego w sumie a wszyscy robią z tego takie haloo nie pojmuję ludzi

Gość cichodajka
pewnie ,że nic takiego i ja też bym chciała pozdradzać a to mnie wszyscy zdradzają :O

Gość cichodajka
Co za chuj się podszywa do kurwy nędzy :P to mój nick :P

Witam was dziewczęta jestem tu nowa i potrzebuję waszej pomocy a oto moja historia. Z Jarkiem poznałam się w kwietniu 2007 roku byliśmy ze sobą 5 miesięcy zerwałam znim w życiu nie zgadniecie dlaczego . Moja ex przyjaciółka okazała się być bardzo wredną su... napisała mu sms-a \"żeja z nim zrywam bo go nie kocham \" za moimi plecami:( to bardzo przykre bo wbiła mi nóż w plecy. Teraz chciała bym go odzyskać pisałam o niego sms-y dzwoniłam lecz na próżno nie dziwie mu sie bo to go zraniło on ma bardzo trudny charakter jest nieśmiały i bardzo czuły ale za to go właśnie kocham . Co ja mam zrobić POMOCY !!!! licze na was:)

Gość gość
witam!! ze swoim chłopakiem byłam 3,5 roku pierwsze dwa lata były cudowne liczyliśmy się tylko my!!! postanowiliśmy zamieszkać razem. ja zaczęłam studia on pracował nasze szczęśliwe życie przestało być takie idealne nasze drogi przestały się schodzić każdy zaczął spotykać się ze swoimi znajomymi pomieszało nam się w głowach!!! święta BN spędziliśmy już oddzielnie sylwestra też po powrocie do naszego mieszkania postanowiliśmy wszystko naprawić staraliśmy się przez 2 dni aż pewnego dnia przeczytałam jego rozmowę z koleżanką z pracy wtedy już byłam pewna ze to nie jest tylko koleżanka. Ale chciałam uratować nasz związek. Zamówiłam rytual na http://urokmilosny24.pl i czekałam spokojnie na efekty. Po miesiącu on powrócił przepraszając i prosząc o przebaczenie. Dziś znowu jest jak na początku.