jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 :) Wiecie, gdzie o tej porze można złapać jakichś normalnych ludzi do pogadania, nie na sex czacie, tylko takim normalnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaM. 0 Napisano Marzec 1, 2007 czemu masz taki nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 To nie jest odpowiedź na moje pytanie, ale co tam... Bo nie mam wielkiego biustu. I przegrałam życie najwidoczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaM. 0 Napisano Marzec 1, 2007 nie pisz tak to, że masz mały biust to nie znaczy, że przegrałaś życie! a ty niżej debilu nie odzywaj się pytam czemu ma taki wcale nie przegrała życia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ale po pierwsze to jest taka forumowa grypsera, że tak powiem, a po drugie jednak przegrałam życie i teraz muszę siedzieć na takim forum po nocach:o Ale to nie ma związku z rozmiarem moich cycków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaM. 0 Napisano Marzec 1, 2007 ale co się stało, że myślisz, że przegrałaś życie? ja też tu siedzę jednak nie uważam bym przegrała :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Bo pewnie masz coś do robienia, a ja siedzę pół dnia i wypisuję głupoty, byle tylko nie myśleć o innych głupotach... Po prostu beznadzieja:o Jestem teraz tak zenująca, ze mam ochotę sama się dobić, zeby się nie męczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 Nie wygłupiaj się,co Ty wypisujesz?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaM. 0 Napisano Marzec 1, 2007 nie ja w sumie teraz nic nie robię :o ale wkrótce wyjeżdżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ej, nie no, spoko, nie martwcie się, nie będę się zabijać. Tak tylko wegetuję.\\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 Kliknijcie sobie w \"przesyłkę dla każego\".Jest poniżej.Zaraz Wam się humor poprawi:) Gdzie Moniko wyjeżdżasz?Jeśli można wiedzieć?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ma być \"dla każdego\":O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaM. 0 Napisano Marzec 1, 2007 do Anglii :D tam pracuję cały czas ale teraz zjechałam bo musiałam zaliczyć egzaminy. A gdzie mam kliknąć? mam to wpisać w google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Mi się wcale humor nie poprawił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 Nie,jest taki topik(poniżej \"naszego\"):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 załamka... Chyba zrezygnuje z tego czatu:o Wchodze na jakiś dla studentów, a tam 3 osoby i jeden \"student\" pisze: cusz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 \"Deska\",szkoda,że Ci się humor nie poprawił:( Moja bratanica wyjechała do Irlandii,sąsiadki córka jest w Anglii,tych co są w Niemczech to nie zliczę,a od mojego faceta kuzynki mąż,ma dwie siostry w Australii.On zresztą teraz też tam jest.Jak tak dalej pójdzie,to kto zostanie w Polsce?No,kto?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bo to nie czat Napisano Marzec 1, 2007 głupia tylko forum i do syudentów się nie nadajesz z tym twoim cusz! Cóż jak już coś!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 same pastuchy :D zostaną w kraju :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Nie posze o tym forum, mały móżdżku.. Chodziło mi o to, ze weszłam sobie na czat dla studentów a tam trzy osoby, a np. dla gimnazjalistów było ok. 20 osób:O I do tego jeden z tych \"studentów\" wybitnych napisał: cusz... I juz mi się odechciało tam pisac cokolwiek. Zresztą to i tak bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ja zostanę tutaj ze swoim przegranym zyciem, bądźcie spokojni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 tak,pastuchy zostaną w kraju.........Tylko,co oni będą pasać?Krów coraz mniej,owiec górale nie hodują........Świnie jakoś inaczej teraz tuczą..Nie wiem jak to będzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sorry za pomyłkę Napisano Marzec 1, 2007 myślałem, że to ty jesteś tak ograniczona ale widzę, że ci studenci tacy mądrzy załamka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Pewnie niejasno piszę, ale zanim nawrzucasz komuś, kto ma megadoła, mógłbyś się trochę zastanowić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 będą się oni pasać :D wraz z pastuchami z rządu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicelly 1 Napisano Marzec 1, 2007 ostatni zgasi swiatlo w Polsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ja będę gasić Albo zeby było lepiej i badziej po polsku, zatonę razem z okrętem. Spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra nie zabij mnie Napisano Marzec 1, 2007 przecież przeprosiłem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 No,niestety,studenci są tacy \"zdolni\".Od mojego faceta bratanek jest na I roku,ale żebyście widzieli jakie \"byki\"robi..Chodzi oczywiście o ortografię.Szok:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Nie zabijam. Ale juz mógłbyś sobie odpuścić:O (pewnie Idealisto z Marsa...) W sumie to te czaty są załamujące, bo i tak wszyscy się tam znają:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach