Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 to tak, jak ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 co do polskich znakow to zalezy......nieraz ich komputer nie odczytuje i wychodzi z polskiego prawie ze chinski. Tu na forum jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 a ja jestem nieoheblowana deska i nikt mnie nie chce:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 deska, znajdziesz adoratora nie martw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 Dobra dziewczyny milo bylo was poznac, ja lece gotowac jakis obiad zanim dzieci ze szkoly wroca. Deska glowa do gory, ludzie maja gorsze problemu i potrafia sie usmiechnac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 pewnie zupe z krokodyla:P milo bylo cie poznac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ale ja nie chcę adoratora:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 a kogo chcesz??? adoratorkę?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Łiiiitam, adoratorkę od razu... Ja bym chciała spowrotem mojego chłopaka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 tak deseczko jak mam do Ciebie mówić :D a swoją drogą dobrze, że nie chcesz chłopa to świnie :x :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 to ja raczej nie pomogę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No wiem, że to są świnie. Albo raczej psychopaci:p A do mnie możesz śmiało mówic deska. Spoko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 papryka, nie przesadzaj, nie wszyscy swinie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu jest smutek Napisano Marzec 1, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=350799&start=1980 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No mi na szczęście żadna bliska osoba nie zmarła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 nie napisałam, że wszyscy tylko, że świnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No może się znajdzie jakieś 10% normalnych i kochanych. Ale im czasami odpala pod beretem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 jej sio z tym linkiem tylko deprechy można dostać :o nawet nie chcę myśleć co bym zrobiła jakby mi umarła bliska osoba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No właśnie... A ja cały czas jeszcze myślę, ze nie jesteśmy już razem pół roku w sumie, ne licząc krótkiego zejścia (się), a to jest taki kawał czasu...:( Kiedyś znaliśmy się miesiąc a mi się wydawało, ze to tak długo, a teraz siedzę w domu, nic ie robie i czas mi mija tak sybko. I potem, jak coś się stanie, to będę chciała oddać wszystko za jeszcez pół roku. Ale już będzie za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trollejbus Napisano Marzec 1, 2007 Normalnie siasc i plakac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Dobra, wiem.... Już idę. Mówiłam, że przegrałam życie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 ej deska powiedz ile z nim byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 sorki ale byłam jeszcze na innym topiq uśmiałam się do łez jakie ludzie mieli wtopy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podaj linka Napisano Marzec 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1637685 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No juz tam gdzieś pisałam... Na jakimś topiku z cyklu: urzekła mnie twoja historia:p Prawie dwa lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 a to jeszcze nie jest tak źle :D ja byłam z kimś 4 lata ale uważam, że o 4 za dużo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Bu. A ja uważam, że to o całe życie za krótko:) No wiem, wiem, jestem dzieciak. Ale kurcze, no... Tak mi przykro. I tak za nim tęsknię:( I nie rozumiem tego wszystkiego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 no ale coś musiało być powodem waszego rozstania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No na pewno:) Powodów mogę się doszukiwać mnóstwo... Ale główny to... ja:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach