Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 jestem królową ciemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 w Polsce nie w polsce!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 O nie... Znowu wykłądy wszechwiedzącej poloniji:O O polonijo! Przestań skrzeczeć:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 jestem królową ciemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 akurat tego nie zauważyłam bo ja dość szybko piszę ale to poprawię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 ale mi raczej wolno sie pomylic bo jestem ponad 20 lat poza krajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 kolezankoo, nazwy ojczyzny nie zapominaj! usa pisz sobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 nie koleżankooo tobie raczej nie wolno się pomylić właśnie dlatego, że jesteś 20 lat poza Polską :P a ja nie więc to ja mogę zapisać że wolno mi się mylić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 a ja nie z usa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 a skad klikasz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 sydney, oooooooops Sydney Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 pewnie z Niemiec:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 jaka u was pora dnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ale, ale... Ja tutaj miałam użalać się nad swoim przegranym zyciem, a Wy mnie odciągacie od tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 poludnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 ej desko gdzie jesteś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 no widzisz, a my cierpimy na bezsennosc ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 południe...? :o przecie 7 h do tyłu ma być :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 chilli, mam nadzieje ze nie sprawdzasz tej roznicy w tym swoim translatorze?? jest dokladnie 12.34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 tylko ze za oknem zima a powinno byc lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 nie obrażaj mnie! nie pozwalaj sobie! sorry ale tak 7, 8 h do tyłu :P ale ty pewnie nie w Sydney :P ale co mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 kolezankooo napisz cos wiecej co porabiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 deska gdzie jesteś? usnęłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 tutaj jestem:) Nadal nieoheblowana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 :D nieoheblowana...?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 powiedz mi jak mogę się do Ciebie zwracać? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 chilli, przepraszam nie chcialam ciebie obrazic. Tak mieszkam w Sydney od 20 lat, czemu bym miala klamac. Mam te same problemy co wy, to samo zycie, moze tylko tyle ze do gory nogami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 do mnie??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I am queen of dark Napisano Marzec 1, 2007 uczysz sie czy pracujesz? i podobno lepiej wam sie czyta bez polskich znakow prawda to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 queen of dark, siedze sobie w domu, maz pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach