Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

Ile razy dziennie??

Polecane posty

Dziewczyny bo zaczelam pic sok ze swiezych marchewek.Ile razy dziennie go moge pic???

Gość elefecia
MNie sie wydaje ,ze mozesz kilka razy dziennie obys nie przekroczyła litra dziennie,a czasami wystarczy poł l dziennie>ja w tamtym roku piłam codziennie przez dwa m-ce wnetrze dłoni i spody stop miałam pomaranczowe :-) cere mam blada,wiec troszke kolorytu nabrała a,le takiego jakby zołtego ,nie za bardzo zołty ale to ie to co opalenizna słoneczna

No wlasnie dlatego nie chce pic tak duzo dziennie.Wydaje mi sie ze wystarczy szklanka dziennie.Bo nie chce wygladac jak pomarancza.Dzieki:)

Gość timbim
Szklanka soku wystarczy, ale i tak po jakimś czasie trzeba zrobić przerwę bo za bardzo się żółknie. Poza tym zbyt dużo jest nie zdrowo bo wątroba kumuluje zbyt dużo wit A. Po miesiącu, dwóch warto zrobić krtóką przerwę np tydzień, dwa i pić np sok z grejfruta, lub łykać wit C, to trochę rozjaśni skórę.

Gość sheolka
oj nie razde w przerwie pic soku z grejpfruta bo on tez zle dziala na watrobe. Mozesz pic np tak: szklanka lub dwie szklanki dziennie przez np 2 tygodnie i tydzien przerwy. Ale jak juz bedziesz pila np 4 kolejke to zrob dluzsza przerwe niz tydzien bo naprawde moze to zle wplynac na Twoja watrobe